ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο: 4χρονος εκλιπαρεί τον πατέρα του για ψωμί πριν τον θάνατό του

Ο πατέρας του τελικά κλειδώνει τα τρόφιμα, αφήνοντας το παιδί σε απόγνωση...

Χορηγούμενο

Ένα συγκλονιστικό βίντεο καταγράφει τη σπρακτική στιγμή που ένα τετράχρονο αγόρι από το Τέξας εκλιπαρεί τον πατέρα του για ένα κομμάτι ψωμί. Πριν χάσει τη ζωή του από την ασφάλεια.

Στο δικαστήριο, παρουσιάστηκαν περισσότερα από 30 βίντεο του Μπέντζαμιν Σερβέρα, με το ένα να δείχνει τον μικρό να ζητάει ανήσυχα από τον πατέρα του φαγητό.

Χορηγούμενο

«Μπαμπά, μπορώ να έχω ψωμί;» ρωτάει το παιδί με τα χέρια σφιχτά μπροστά στον στήθο του. Καθώς τα ρούχα του κρέμονται πάνω του. Αυτό το βίντεο τραβήχτηκε λίγες μέρες πριν το παιδί πεθάνει από την πείνα.

Οι αποδείξεις από βίντεο κινητού και κάμερες ασφαλείας κατατέθηκαν στο δικαστήριο. Καθώς ο πατέρας, Μπράντον Σερβέρα, αντιμετωπίζει κατηγορίες που μπορούν να οδηγήσουν σε ισόβια κάθειρξη. Το αγόρι εμφανίζεται σε βίντεο να ψάχνει απεγνωσμένα για τροφή στα ντουλάπια.  Ο πατέρας του τελικά κλειδώνει τα τρόφιμα, αφήνοντας το παιδί σε απόγνωση.

Η υπεράσπιση του πατέρα του προσπάθησε να αντικρούσει τα αποδεικτικά στοιχεία. Ενώ οι ιατροδικαστικές εξετάσεις κατέληξαν ότι ο Μπέντζαμιν πέθανε από ασφάλεια και σοβαρές σωματικές κακώσεις.

Χορηγούμενο

Προσοχή: Σκληρές εικόνες


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button