ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ματέους Νούνες: Συνελήφθη ως ύποπτος για κλοπή κινητού τηλεφώνου – Τι ακριβώς συνέβη;

O Νούνες κατηγορείται ότι πήρε το τηλέφωνο από έναν 58χρονο άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να τον φωτογραφίσει χωρίς τη συγκατάθεσή του στις τουαλέτες του νυχτερινού κέντρου

Χορηγούμενο

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, Ματέους Νούνες, reportedly συνελήφθη ως ύποπτος για κλοπή κινητού τηλεφώνου σε νυχτερινό κέντρο στη Μαδρίτη.

Ο 26χρονος μέσος φέρεται να κρατήθηκε στη ντίσκο La Riviera και μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα για ανάκριση. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Mundo, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε γύρω στις 5:30 το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου.

Χορηγούμενο

Η εφημερίδα ανέφερε ότι ο Νούνες κατηγορείται ότι πήρε το τηλέφωνο από έναν 58χρονο άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να τον φωτογραφίσει χωρίς τη συγκατάθεσή του στις τουαλέτες του νυχτερινού κέντρου. Ο Πορτογάλος διεθνής φέρεται να εκνευρίστηκε, άρπαξε τη συσκευή και αρνήθηκε να την επιστρέψει.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη αφού κλήθηκε στο κλαμπ και επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής είχε ακόμη το τηλέφωνο. Ο Νούνες, ο οποίος γεννήθηκε στη Βραζιλία, συνελήφθη στο κλαμπ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα στην περιοχή Arganzuela της Μαδρίτης.

Αναφέρεται ότι ο πρώην παίκτης της Γουλβς αφέθηκε ελεύθερος λίγες ώρες αργότερα ύστερα από παρέμβαση δικηγόρου. Η El Mundo ανέφερε επίσης ότι αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες και πιθανή δίκη για το περιστατικό.

Χορηγούμενο

Η Αστυνομία της Μαδρίτης δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button