ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φρικτός θάνατος ψαρά: Τον κατασπάραξε κροκόδειλός

Ενώ ετοίμαζε τα δίχτυά του στη Μαλαισία

Χορηγούμενο

Ένας ψαράς έχασε τη ζωή του με φρικτό τρόπο από κροκόδειλο ενώ ετοίμαζε τα δίχτυά του στη Μαλαισία.

Ο Ριντβάν Ναουίρ παρατηρήθηκε να σύρεται στο ποτάμι περίπου στις 11:15 π.μ. στις 30 Σεπτεμβρίου. Μάρτυρες ανέφεραν ότι είδαν το σώμα του 50χρονου να επιπλέει στο νερό πριν ο κροκόδειλος τον τραβήξει κάτω.

Χορηγούμενο

Ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Μοχάμαντ Ομαρμπάθα δήλωσε: «Μετά την επίθεση, μάρτυρες εντόπισαν τον κροκό crocodile, ο οποίος κρατούσε τον αγνοούμενο στο στόμα του και επιπλέει στην επιφάνεια για αρκετό καιρό, προτού βυθιστεί αργά στον πυθμένα του ποταμού και διαφύγει».

Έξι πυροσβέστες στάλθηκαν για να ανασύρουν το σώμα του ψαρά, αλλά η έρευνα διακόπηκε λόγω της νύχτας. Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί, αξιωματούχοι της άγριας ζωής και ντόπιοι, συνεχίστηκε περίπου στις 7 π.μ. της 1ης Οκτωβρίου.

Ο Ναουίρ βρέθηκε σε απόσταση περίπου 2.000 μέτρων από το σημείο όπου είχε αρχικά συρθεί στο ποτάμι στο Κουνάκ, στην πολιτεία Σαμπάχ της Μαλαισίας. Σύμφωνα με τον κ. Ομαρμπάθα, από τη σορό του έλειπε ένα πόδι, μέρος του κορμού, καθώς και το κεφάλι του Ναουίρ.

Χορηγούμενο

«Υποψιαζόμαστε ότι ο κροκόδειλος τον έφαγε εν μέρει», πρόσθεσε. Τα λείψανα του θύματος παραδόθηκαν στην αστυνομία για περαιτέρω έρευνα, επιβεβαίωσε ο κ. Ομαρμπάθα.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button