ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει τα μυστικά της: Ο άγνωστος εθισμός και το ελιξίριο της νεότητας

Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της αγέραστης ηθοποιού

Χορηγούμενο

Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει τα μυστικά της: Ο άγνωστος εθισμός και το ελιξίριο της νεότητας! Η αποκαλυπτική εξομολόγηση της αγέραστης ηθοποιού

Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει τα μυστικά της: Ο άγνωστος εθισμός και το ελιξίριο της νεότητας… Η Ελένη Φιλίνη έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν», όπου συνομίλησε με τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο για διάφορα θέματα της ζωής της. Με ειλικρίνεια, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον χρόνο και πώς αυτή επηρεάζει τη ζωή της, ενώ μίλησε και για την εποχή που αντιμετώπισε δυσκολίες λόγω του εθισμού της στο κάπνισμα.

 

Χορηγούμενο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ελένη Φιλίνη (@eleni_filini_real)

Χορηγούμενο

Σε μια αποκαλυπτική στιγμή της συνέντευξης, η Φιλίνη παραδέχθηκε ότι είχε αναπτύξει έντονη εξάρτηση από το κάπνισμα, κάτι που επηρέασε αρνητικά την καθημερινότητά της. Ωστόσο, τόνισε ότι κατάφερε να απαλλαγεί από αυτή τη συνήθεια και να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. «Δεν πίνω, δεν ξενυχτάω και δεν καπνίζω πλέον», δήλωσε, επισημαίνοντας ότι έχει αφήσει πίσω της αυτές τις συνήθειες.

Κάπνισμα, καρκίνος, λοιμώξεις: Οι βιταμίνες που θωρακίζουν τους πνεύμονες

Η Ελένη Φιλίνη αποκαλύπτει τα μυστικά της

Υπάρχουν στιγμές που αδειάζεις τη σκέψη σου και αφιερώνεις χρόνο για εσένα;

Φυσικά και υπάρχει χρόνος ν’ αφιερώνω σε μένα. Υπήρξε βέβαια διάστημα το οποίο δούλευα αρκετά, είχα αρκετές παραστάσεις και τα βράδια στα μαγαζιά που τραγουδάω. Αυτό που μ’ αποφορτίζει είναι η θάλασσα. Θέλω να πηγαίνω να κολυμπάω και να διαβάζω βιβλία. Να ασχολούμαι με τα ζώα μου. Όταν μπορώ να ταξιδεύω, να πηγαίνω σε μέρη και να γνωρίζω τους ανθρώπους τους. Θέλω να πηγαίνω σινεμά να βλέπω όλες τις ταινίες που βγαίνουν επίσης.

 

Χορηγούμενο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ελένη Φιλίνη (@eleni_filini_real)

Ποιο είναι το μυστικό της νεότητας σου; Όλοι λένε ότι η Ελένη Φιλίνη είναι αγέραστη…

Δεν πίνω, δεν ξενυχτάω και πλέον δεν καπνίζω. Κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο που είχα τεράστιο εθισμό για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Ίσως παίζει ρόλο το ότι δεν έχω κάνει καταχρήσεις και κραιπάλες στη ζωή μου. Στα μπουζούκια, που πήγαινα, έφευγα πάντα στο πρώτο πρόγραμμα.

Χορηγούμενο

Νικοτίνη: Η «θαυματουργή» δράση της στον οργανισμό! Απίστευτο;

Δεν είμαι του ξενυχτιού γενικά και επίσης δεν είμαι ένας άνθρωπος που είχα φθόνο και ζήλια, αυτά σε τρώνε. Κοίταζα πάντα να κάνω τη δουλίτσα μου και δεν ασχολούμουν με το τι κάνουν οι άλλοι. Έτσι ήταν η φύση μου πάντα.

Η Ελένη Φιλίνη ανέδειξε τη σημασία της φροντίδας του εαυτού και της υιοθέτησης ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής, κάτι που της επέτρεψε να διατηρήσει την ενέργειά της και τη ζωντάνια της παρά το πέρασμα του χρόνου. Η συνέντευξή της αποτελεί έμπνευση για όσους αναζητούν να κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button