ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φρίκη στο Βόλο: Άνδρας μαχαίρωσε και σκότωσε ένα γατάκι

Ο ίδιος νεαρός είχε εντοπιστεί πριν από μερικές εβδομάδες με κατσαβίδι και μαχαίρι

Χορηγούμενο

Αναστάτωση και οργή έχει προκαλέσει στην κοινότητα του Βόλου ένα πρόσφατο περιστατικό κτηνωδίας. Με δράστη έναν νεαρό άνδρα που φέρεται να έχει σκοτώσει και άλλα αδέσποτα στο παρελθόν.

Το ανατριχιαστικό γεγονός σημειώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ σε κεντρικό πεζόδρομο κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Εκεί, ο δράστης μαχαίρωσε και σκότωσε ένα ανυπεράσπιστο γατάκι.

Χορηγούμενο

Η φρικτή αυτή πράξη εκτυλίχθηκε λίγα μέτρα μακριά από εκδήλωση με τη συμμετοχή πολλών πολιτών, χωρίς κανείς να αντιληφθεί την επίθεση, όπως αναφέρει το thenewspaper.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του φερόμενου δράστη. Οι αρχές διαθέτουν πλέον σημαντικά στοιχεία για την ταυτότητά του. Χάρη στην ανάλυση υλικού από κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν την επίθεση.


Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος νεαρός είχε εντοπιστεί πριν από μερικές εβδομάδες με κατσαβίδι και μαχαίρι, χωρίς τότε να υπάρχουν αποδείξεις για τις προθέσεις του.

Χορηγούμενο

Ωστόσο, οι αρχές πιστεύουν ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που πρόσφατα είχε σκοτώσει έναν σκύλο στην ίδια περιοχή.

Θυμίζεται ότι μία άλλη αποτρόπαια πράξη συνέβη στον Βόλο τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/9), όταν αδέσποτος σκύλος βρέθηκε κατακρεουργημένος σε πυλωτή πολυκατοικίας, προκαλώντας σοκ στους ενοίκους που τον αντίκρισαν. Ο σκύλος φέρει μαχαιριές σε ζωτικά όργανα του σώματος.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button