ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λουκία Πιστιόλα: Η συγκινητική εξομολόγηση για την μάχη που δίνει με τη νόσο – “Έχω αρχίσει να δυσκολεύομαι στην ομιλία”

Η Λουκία Πιστιόλα περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της ασθένειας

Χορηγούμενο

Σε μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, η ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη. Μιλώντας ανοιχτά για τη μάχη της με τη νόσο του Πάρκινσον. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Blue Train» στο θέατρο Άλμα. Σε κείμενο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και σκηνοθεσία Γιώργου Σουλεϊμάν, με πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου.

Η Λουκία Πιστιόλα περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της ασθένειας: «Έχω αρχίσει να δυσκολεύομαι στην ομιλία. Έπαθα Πάρκινσον και από αεικίνητη γυναίκα, βρέθηκα να αντιμετωπίζω τη σωματική αναπηρία. Το σοκ ήταν τεράστιο. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς χάνεις τις δυνάμεις σου και θέλεις να συνεχίσεις στο σανίδι. Πρέπει να τιμάς το κοινό και τους συναδέλφους. Η έλλειψη ισορροπίας με εμποδίζει να χορέψω και να γράψω. Δεν είμαι στο επίπεδο που απαιτεί το θέατρο», εξήγησε.

Χορηγούμενο

Μιλώντας για το θέατρο, ανέφερε πως το «Blue Train» θα είναι η τελευταία της παράσταση, καθώς συμμετέχει μόνο για 20 λεπτά. Εξήγησε ότι οι συνάδελφοί της τη στηρίζουν και πως το θέατρο είναι σαν οικογένεια. Αναφερόμενη στην Αίγινα, σημείωσε ότι η ήρεμη ζωή στο νησί, με τα όμορφα ηλιοβασιλέματα, της προσφέρει γαλήνη, ενώ το κολύμπι είναι μέρος της θεραπείας της. Τέλος, δήλωσε ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει με θέατρο ή τηλεόραση.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button