ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Συναγερμός: Αλλοδαπός κυκλοφορούσε με χειροβομβίδα στο Μενίδι

Η ΕΛΑΣ έχει αποκλείσει την περιοχή

Χορηγούμενο

Συναγερμός: Αλλοδαπός κυκλοφορούσε με χειροβομβίδα στο Μενίδι! Η ΕΛ.ΑΣ. έχει αποκλείσει την περιοχή

Συναγερμός: Αλλοδαπός κυκλοφορούσε με χειροβομβίδα στο Μενίδι… Το βράδυ της Τετάρτης, 2 Οκτωβρίου, στο Μενίδι σημειώθηκε έντονη κινητοποίηση των Αρχών, όταν έγινε αναφορά για έναν αλλοδαπό άνδρα που εντοπίστηκε στην οδό Μπόσδα κρατώντας χειροβομβίδα. Το περιστατικό προκάλεσε άμεση αντίδραση της αστυνομίας, η οποία έσπευσε να αποκλείσει την περιοχή για να αποτρέψει τυχόν κινδύνους για τη δημόσια ασφάλεια.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb, αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν τη ζώνη γύρω από το σημείο του συμβάντος, ενώ οι άνδρες της ΕΛΑΣ επιχείρησαν να ερευνήσουν την περιοχή για περαιτέρω ενδείξεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ακριβή κατανόηση του περιστατικού. Ειδικότερα, έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε πάρκο που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Μπόσδα και Βαρελά, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν επιπλέον στοιχεία ή ενδείξεις που θα μπορούσαν να διευκρινίσουν την κατάσταση.

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, ο άνδρας που συνελήφθη είναι αλβανικής καταγωγής και κατά τη διάρκεια ενός τυχαίου ελέγχου από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, βρέθηκε να έχει πάνω του τρεις χειροβομβίδες καθώς και ένα κουτί με σφαίρες. Την υπόθεση πλέον χειρίζεται η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Πανικός στη Νίκαια: 48χρονος απείλησε υπάλληλο καταστήματος με χειροβομβίδα!

Οι κάτοικοι της περιοχής ενημερώθηκαν για την αστυνομική επιχείρηση και παραμένουν σε επιφυλακή, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο αν η χειροβομβίδα ήταν ενεργή ή αν υπήρχε πραγματικός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια. Η αστυνομία ωστόσο, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, απέτρεψε οποιοδήποτε ενδεχόμενο κίνδυνο, με την περιοχή να παραμένει υπό στενή παρακολούθηση μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι έρευνες.

Χορηγούμενο

Το περιστατικό αυτό δημιούργησε αίσθηση στην τοπική κοινωνία, καθώς τέτοιες καταστάσεις δεν είναι συχνές και προκαλούν ανησυχία για την ασφάλεια των πολιτών. Παράλληλα, οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να αποσαφηνίσουν τις συνθήκες του περιστατικού και να διαπιστώσουν τα κίνητρα του ατόμου που βρέθηκε με το επικίνδυνο αντικείμενο. Η εξέλιξη της υπόθεσης αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς ενδέχεται να προκύψουν νέες πληροφορίες που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button