ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σε σοκ η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με αποκάλεσε χοντρή»

Η απίστευτη εξομολόγηση και οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Χορηγούμενο

Σε σοκ η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με αποκάλεσε χοντρή» – Η απίστευτη εξομολόγηση και οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή

Στην εκπομπή «Breakfast@Star», η Δήμητρα Αλεξανδράκη μοιράστηκε προσωπικές της εμπειρίες, αποκαλύπτοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, κυρίως λόγω του μπούλινγκ για το βάρος της και των δύσκολων σχέσεων με το σπίτι της.

Σε σοκ η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Με αποκάλεσε χοντρή»

Η Δήμητρα αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε, όταν συνεργάστηκε με μια γνωστή εταιρεία εσωρούχων. Παρά το γεγονός ότι ζύγιζε μόλις 57 κιλά, δέχτηκε προσβλητικά σχόλια για το βάρος της, καθώς την αποκάλεσαν «χοντρή». «Ήταν ένα σοκ για μένα», ανέφερε η ίδια, εξηγώντας ότι η εμπειρία αυτή την πλήγωσε βαθιά. Έφυγε από τη συνεργασία κλαίοντας, νιώθοντας ντροπή και θλίψη για τον τρόπο που της φέρθηκαν.

Χορηγούμενο

Η ψυχολογική της πίεση ήταν τόσο μεγάλη που προσπάθησε να χάσει περισσότερο βάρος, φτάνοντας σε σημείο που η υγεία της κινδύνευε. «Έφτασα να είμαι τόσο αδύνατη που φαινόντουσαν τα κόκαλά μου», ανέφερε, τονίζοντας πως σε μια κατάσταση όπου δεν αναγνώριζε τον εαυτό της.

«Βόμβα» για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η στροφή στον «Θεό» και η απομόνωση!

Οι αποκαλύψεις της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την προσωπική της ζωή

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε… «Πάντα υπάρχει χρόνος για την προσωπική μου ζωή. Πολλές φορές μπορεί να μην προλάβω να μαγειρέψω, αλλά ο άντρας μου δεν κάνει παράπονα. Έχω την καλύτερη πεθερά του κόσμου. Το κεφάλαιο της οικογένειας υπάρχει στο μυαλό μου. Η οικογένεια του άντρα μου με έχε αγκαλιάσει σαν δικό της παιδί και νιώθω καλά. Αναπληρώνουν μια οικογένεια που δυστυχώς δεν την είχα εγώ. Με την οικογένειά μου δεν είμαστε και τόσο κοντά».

Χορηγούμενο

«Έχω περάσει από αρκετά δύσκολες σχέσεις, από ανθρώπους που ερχόντουσαν κοντά σου μόνο για να σε εκμεταλλευτούν. Μιλάμε για ακραία πράγματα που δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν πρόκειται και να το κάνω», κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Δείτε επίσης – Χαμός με την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Θα σε κυνηγήσω μέχρι να…»

Η ειλικρινής της εξομολόγησης δείχνει πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για τις γυναίκες στον χώρο της μόδας και της δημόσιας ζωής να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της βιομηχανίας και των γύρω τους. Παρά τις δυσκολίες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη συνεχίζει να πορεύεται δυναμικά, προσπαθώντας να αφήσει πίσω της τις αρνητικές εμπειρίες και να επικεντρωθεί στην αυτοβελτίωσή της.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button