ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα Σμύρνη: Άγρια συμπλοκή με πυροβολισμούς – Τους γάζωσαν με σφαίρες και εξαφανίστηκαν

Υπήρχε κάποιο προσχεδιασμένο «ραντεβού»;

Χορηγούμενο

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη. Συγκεκριμένα, στις 3:15 π.μ., η Άμεση Δράση έλαβε ειδοποίηση για πυροβολισμούς στην περιοχή της Λεωφόρου Συγγρού, στον αριθμό 255.

 

Χορηγούμενο

Ένας από τους επιβαίνοντες του μεγάλου αυτοκινήτου βγήκε και άρχισε να γρονθοκοπεί τον 22χρονο, προκαλώντας έντονη συμπλοκή. Λίγο αργότερα, κατέβηκε και ο δεύτερος επιβάτης και πυροβόλησε τον 22χρονο στον ώμο. Αμέσως μετά, οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν από το σημείο.

Ο τραυματίας, μαζί με τον άλλο άνδρα που είχε υποστεί τραύματα από τη συμπλοκή, μετέβησαν μόνοι τους στο Ασκληπιείο Βούλας. Οι γιατροί ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια, τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», που εκείνη τη στιγμή εφημέρευε.

Χορηγούμενο

Μέχρι στιγμής, είναι γνωστό μόνο ότι οι εμπλεκόμενοι είναι Έλληνες, ενώ παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες που οδήγησαν στο περιστατικό και αν υπήρχε κάποιο προσχεδιασμένο «ραντεβού» μεταξύ των ατόμων. Όλες οι πιθανές εκδοχές παραμένουν ανοιχτές στην έρευνα της αστυνομίας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button