ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Βικτώρια Καρύδα «ένα βήμα από το θάνατο»

Ο εφιάλτης 6 χρόνια μετά την μαφιόζικη εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή και η νέα ζωή στο εξωτερικό

Χορηγούμενο

Η Βικτώρια Καρύδα ένα βήμα από το θάνατο! Ο εφιάλτης 6 χρόνια μετά την μαφιόζικη εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή και η νέα ζωή στο εξωτερικό…

Η Βικτώρια Καρύδα ένα βήμα από το θάνατο… Η Βικτώρια Καρύδα έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno», στην οποία μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Μακρή, έξι χρόνια μετά τη δολοφονία του, και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη ζωή της. Αναφέρθηκε στις στιγμές που “λύγισε”, αλλά και στη νέα της ζωή στο εξωτερικό.

Χορηγούμενο

Ο εφιάλτης 6 χρόνια μετά την μαφιόζικη εκτέλεση του συζύγου της Γιάννη Μακρή και η νέα ζωή στο εξωτερικό

Η Βικτώρια μίλησε για την πίεση που βιώνει καθημερινά και το γεγονός ότι μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία. «Έχω πολλές ευθύνες στη ζωή μου και είμαι απασχολημένη με διάφορα πράγματα. Ζω στη Γερμανία, αλλά δεν έχω εγκατασταθεί μόνιμα ακόμα, καθώς υπάρχουν πράγματα που με κρατούν στην Ελλάδα», εξήγησε.

Αναφέρθηκε επίσης στη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα του real estate, λέγοντας: «Εδώ και τέσσερα χρόνια έχω ιδρύσει μια εταιρεία real estate. Είναι κάτι διαφορετικό από το modeling και το είχαμε σκεφτεί μαζί με τον άντρα μου, καθώς αυτός κατασκεύαζε κτίρια. Το συνεχίζω μόνη μου τώρα και μου αρέσει πολύ».

Όσον αφορά την τραγική απώλεια του συζύγου της, η Βικτώρια περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά τη δολοφονία του. «Απομονώθηκα και δεν ήθελα να βγαίνω πολύ στον κόσμο. Ένιωσα ότι η μοναξιά σε κλειστό χώρο μπορεί να σε τρελάνει. Τον τελευταίο καιρό λύγισα, και πριν μερικούς μήνες ένιωσα ότι θα μπορούσα να είχα φύγει από τη ζωή», είπε χαρακτηριστικά.

Παρά τις δυσκολίες, βρήκε τη δύναμη να συνεχίσει, λέγοντας: «Πάλευα με αυτό εδώ και χρόνια χωρίς τη βοήθεια ψυχολόγων, αλλά τελικά συνειδητοποίησα πόσο πολύ επηρέασε την υγεία μου. Έχασα 9 κιλά σε μικρό χρονικό διάστημα και φοβήθηκα για τη ζωή μου. Ευτυχώς, βρήκα τη δύναμη να το παλέψω».

Δείτε επίσης – Σοκάρει η Βικτώρια Καρύδα: «Τα παιδιά μου έμαθαν…»

Κλείνοντας, η Βικτώρια δήλωσε πως της λείπει πολύ ο σύζυγός της, περιγράφοντάς τον ως έναν δυναμικό, σοβαρό και έξυπνο άνθρωπο. «Με τα παιδιά μου μιλάμε συχνά για τον μπαμπά τους», πρόσθεσε.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button