ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Φρίκη: Αυτός είναι ο ράπερ που σκότωσε και έφαγε την συγκάτοικό του

Κατανάλωσαν ισχυρό ναρκωτικό και ακολούθησε το άγριο θρίλερ

Χορηγούμενο

Φρίκη: Αυτός είναι ο ράπερ που σκότωσε και έφαγε την συγκάτοικο του! Κατανάλωσαν ισχυρό ναρκωτικό και ακολούθησε το άγριο θρίλερ

Φρίκη: Αυτός είναι ο ράπερ που σκότωσε και έφαγε την συγκάτοικο του… Στις 7 Νοεμβρίου 2003, ο Antron Singleton καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δικαίωμα αναστολής για τη στυγερή δολοφονία της 21χρονης συγκατοίκου του, Tynisha Ysais, και την κατανάλωση τμημάτων του σώματός της. Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα συγκλόνισε το κοινό λόγω της φρικιαστικής του φύσης.

Σύμφωνα με το LadBible, το πτώμα της Υσαής βρέθηκε από έναν φίλο της στο διαμέρισμά τους, με σημάδια από δαγκωματιές στο πρόσωπο και στους πνεύμονες, ενώ μια σπασμένη λεπίδα μαχαιριού βρέθηκε καρφωμένη στην ωμοπλάτη της. Την ίδια στιγμή, οι αρχές ανακάλυψαν τον Singleton, γνωστό στη μουσική σκηνή με το όνομα Big Lurch, να περιφέρεται γυμνός στον δρόμο κοιτάζοντας τον ουρανό, φαινομενικά εκτός ελέγχου.

Χορηγούμενο

Η δραματική δίκη και οι σοκαριστικές αποκαλύψεις

Μετά τη σύλληψή του, η ιατρική εξέταση αποκάλυψε ότι ο Singleton είχε καταναλώσει ανθρώπινη σάρκα. Στη δίκη του, ο φίλος της Ysais κατέθεσε ότι την προηγούμενη μέρα τόσο ο ίδιος όσο και ο Singleton είχαν καταναλώσει το ισχυρό ναρκωτικό PCP, που συχνά προκαλεί ψευδαισθήσεις και βίαιες συμπεριφορές.

Κατά τη διάρκεια της δίκης, ο Singleton υποστήριξε ότι ήταν ψυχικά ασταθής τη στιγμή του εγκλήματος και επικαλέστηκε ψυχική διαταραχή ως λόγο αθώωσης. Παρά τους ισχυρούς του, το δικαστήριο τον έκρινε ως επικίνδυνο και τον καταδίκασε σε ισόβια φυλάκιση χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης.

Ο ράπερ Big Lurch

Χρόνια αργότερα, ο… Singleton αποκάλυψε ότι το κίνητρό του για τη δολοφονία ήταν η πεποίθησή του ότι ο κόσμος επρόκειτο να τελειώσει. Ισχυρίστηκε ότι έπρεπε να “σκοτώσει τον διάβολο” για να αποτρέψει το τέλος του κόσμου. Παρά τους ισχυρισμούς του, η δικαιοσύνη τον καταδίκασε, και παραμένει φυλακισμένος μέχρι σήμερα.

Χορηγούμενο

Τρόμος: Αποφυλάκισαν κανίβαλο που τηγάνισε και έφαγε την καρδιά θύματός του

«Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι ο κόσμος επρόκειτο να τελειώσει. Έπρεπε να βρω τον διάβολο, να σκοτώσω τον διάβολο πριν τελειώσει ο κόσμος. Αυτή ήταν η τελευταία σκέψη που έκανα», είπε.

Την έφαγε και βγήκε στους δρόμους μέσα στα αίματα

Αφού σκότωσε την Tynisha και κατανάλωσε μέρος του σώματός της, βγήκε τρέχοντας έξω γυμνός, καλυμμένος με αίματα. Εκείνη τη στιγμή, ένας γείτονας τον παρατήρησε και αμέσως έσπευσε στο διαμέρισμα για να βρει την… 21χρονη, η οποία είχε νεκρή.

Είπε ότι «δεν ήξερε» ότι έτρωγε ανθρώπινη σάρκα, υποστηρίζοντας ότι το επόμενο πράγμα που θυμόταν ήταν ότι… «Ξύπνησε σε ένα δωμάτιο».

Χορηγούμενο

Το PCP είναι ένα αναισθητικό φάρμακο που μπορεί να μπλοκάρει την αίσθηση του πόνου στους ανθρώπους… Αλλά ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παραισθήσεις.

Η χρήση του μπορεί να οδηγήσει σε έντονη ψύχωση, μια κατάσταση που εμποδίζει το άτομο να σκέφτεται λογικά, να διαχωρίζει την πραγματικότητα από τη φαντασία και να συμπεριφέρεται φυσιολογικά.

Αυτό το ναρκωτικό εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη σωματική και ψυχική υγεία, και μπορεί να μετατρέψει κάποιον σε επικίνδυνο για τους γύρω του, όπως συνέβη με τον Antron Singleton στην περίπτωση της Tynisha Ysais.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button