ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ

Η επίσημη ανακοίνωση και οι «σπόντες» από τον Μάριο Ηλιόπουλο

Χορηγούμενο

«Βόμβα» στην ΑΕΚ: Γιατί παραιτήθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ; Η επίσημη ανακοίνωση και οι «σπόντες» από τον Μάριο Ηλιόπουλο

ΑΕΚ: Παραιτήθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής Παναγιώτης Κονέ… Ο Μάριος Ηλιόπουλος, κατά την επίσκεψή του στους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα, υπογράμμισε ότι κανένας δεν πρέπει να αφήσει να επηρεαστεί από τυχόν αποχωρήσεις που ενδέχεται να συμβούν εντός του συλλόγου. Μια τέτοια αποχώρηση φαίνεται να είναι αυτή του Παναγιώτη Κονέ.

Μάριος Ηλιόπουλος: Ο νέος Πρόεδρος της ΑΕΚ, οι επιχειρήσεις του και τα επιτεύγματα

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ υπέβαλε ήδη την παραίτησή του, την οποία γνωστοποίησε μέσω email στο σύλλογο το απόγευμα της Πέμπτης. Επιπλέον, δεν θα συμμετάσχει στην αποστολή της ομάδας για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Αρχικά, ο Κονέ είχε σκοπό να αποχωρήσει μετά το Σαββατιάτικο ματς, αλλά μετά από τη διαρροή που προέκυψε σχετικά με την αποχώρησή του, αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ νωρίτερα από ότι είχε προγραμματίσει. Με αυτόν τον τρόπο, ο Κονέ γίνεται παρελθόν από την Ένωση έπειτα από σχεδόν τέσσερα χρόνια παρουσίας.

Η καριέρα του στην ΑΕΚ ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2020, όταν προσλήφθηκε ως τεχνικός διευθυντής. Το καλοκαίρι του 2022, ανέλαβε την εκτελεστική διεύθυνση του συλλόγου, αναλαμβάνοντας σημαντικές ευθύνες για τη διοίκηση και την ανάπτυξη της ομάδας. Η αποχώρησή του σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ΑΕΚ, η οποία θα πρέπει να προχωρήσει χωρίς την παρουσία ενός από τους βασικούς της παράγοντες.

Χορηγούμενο

Στον αθλητισμό, οι αλλαγές στη διοίκηση επηρεάζουν συχνά την ψυχολογία των παικτών και την πορεία της ομάδας. Ο Ηλιόπουλος, αναγνωρίζοντας αυτή τη δυναμική, επιθυμεί να κρατήσει τους συγκεντρωμένους παίκτες και να μην επιτρέψει τις αποχωρήσεις να δημιουργήσουν αναταραχή στις τάξεις της ΑΕΚ.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button