ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τροχαίο σοκ με νεκρό στη Λαμία: ΙΧ που βγήκε στο αντίθετο ρεύμα «καρφώθηκε» σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ

Τρομακτικές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Χορηγούμενο

Τροχαίο σοκ με νεκρό στη Λαμία: ΙΧ που βγήκε στο αντίθετο ρεύμα «καρφώθηκε» σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ! Τρομακτικές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Τροχαίο σοκ με νεκρό στη Λαμία: ΙΧ που βγήκε στο αντίθετο ρεύμα «καρφώθηκε» σε λεωφορείο των ΚΤΕΛ… Ένα σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα, λίγο μετά τις 17:15, στον δρόμο που συνδέει τη Λαμία με τη Στυλίδα, κοντά στις επικίνδυνες στροφές της Αγίας Παρασκευής, στην περιοχή όπου βρίσκεται το νεκροταφείο.

Άμορφη μάζα σιδερικών το ΙΧ που μπήκε στο αντίθετο ρεύμα – Τρομακτικές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδος, το οποίο κατευθυνόταν προς τη Λαμία, συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση. Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αποτέλεσμα ο οδηγός του αυτοκινήτου να εγκλωβιστεί στο όχημά του. Οι διασώστες τον απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για έναν άνδρα 56 ετών, κάτοικο της περιοχής της Αγίας Παρασκευής.

Χορηγούμενο
Τα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο – Τρομακτικές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Εκτός από τον οδηγό του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε και μια επιβάτης του λεωφορείου. Ευτυχώς, η γυναίκα υπέστη ελαφριά τραύματα και διακομίστηκε και αυτή στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ – Τρομακτικές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας
Το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο – Τρομακτικές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας

Τροχαίο σοκ: Πρώην νομάρχης Λακωνίας βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» μετωπικά σε άλλο όχημα (βίντεο)

Οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση, καθώς η Τροχαία Λαμίας έχει αναλάβει την προανάκριση για το συμβάν, ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς αιτίες που οδήγησαν στη μοιραία σύγκρουση. Το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου, λόγω της γεωγραφικής του μορφολογίας, θεωρείται αρκετά επικίνδυνο, γεγονός που μπορεί να συνέβαλε στην τραγική εξέλιξη του περιστατικού.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button