ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο παρουσιαστής

"Αυτό που πέρασα χθες ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά"

Χορηγούμενο

Απών από την εκπομπή «Buongiorno» ήταν σήμερα (Παρασκευή 4/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος, καθώς αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας που απαιτούσε νοσηλεία.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο παρουσιαστής μίλησε μέσω ζωντανής σύνδεσης για την κατάσταση της υγείας του και εξήγησε ότι η προγραμματισμένη εξέταση που είχε ήταν τελικά ανάγκη για εισαγωγή στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Χορηγούμενο

«Αυτό που πέρασα χθες ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Η επέμβαση που έκανα και η επείγουσα φύση της ήταν σοβαρές. Όταν μου είπαν ότι έπρεπε να γίνει, δεν έδινα σημασία και σκεφτόμουν ότι ίσως να έφευγα, αλλά μου εξήγησαν ότι είχα μια ανησυχητική κύστη, η οποία αν δεν αντιμετωπιζόταν, θα είχε σοβαρές συνέπειες», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Σου μιλάει κάποιος που χθες το βράδυ είχε 18.000 λευκά αιμοσφαίρια, αν θες να το δεις ιατρικά. Ο γιατρός μου τόνισε ότι αν δεν προχωρούσε σε εγχείρηση, υπήρχε κίνδυνος ακόμη και για σηψαιμία. Αγωνίστηκα χθες μετά την επέμβαση για να μπορέσω να είμαι σήμερα στην εκπομπή», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Ανδρέας Μικρούτσικος.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button