ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Βόμβα» από τη Σύλβια Παπαδάκη: Κατέθεσε μήνυση για ασέλγεια ανηλίκων σε βάρος του πρώην συζύγου της

Στην αντεπίθεση η «καυτή» playmate

Χορηγούμενο

«Βόμβα» από τη Σύλβια Παπαδάκη: Κατέθεσε μήνυση για ασέλγεια ανηλίκων σε βάρος του πρώην συζύγου της! Στην αντεπίθεση η «καυτή» playmate

«Βόμβα» από τη Σύλβια Παπαδάκη: Κατέθεσε μήνυση για ασέλγεια ανηλίκων σε βάρος του πρώην συζύγου της… Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα στη νομική διαμάχη ανάμεσα στη Σύλβια Παπαδάκη και τον πρώην σύζυγό της, αναφορικά με την επιμέλεια των παιδιών τους. Η υπόθεση έχει πάρει νέες διαστάσεις μετά τη μήνυση που υπέβαλε η Παπαδάκη κατά του πρώην συζύγου της για ασέλγεια ανηλίκων. Το διεθνές μοντέλο βρέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών το πρωί, καταθέτοντας τη μήνυση και παρουσιάζοντας στοιχεία που, όπως ισχυρίζεται, επιβεβαιώνουν τις κατηγορίες της.

Χαμός: Ποιά είναι η playmate που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας;

Χορηγούμενο

«Μάχη» για την επιμέλεια

Ο πρώην σύζυγός της, βάσει προσωρινής δικαστικής απόφασης, έχει ήδη πάρει την επιμέλεια των παιδιών και έφυγε μάλιστα μαζί τους στο εξωτερικό. Ωστόσο, αυτή η απόφαση έχει προσωρινό χαρακτήρα και η κύρια δικαστική αναμέτρηση για το θέμα της επιμέλειας έχει προγραμματιστεί για τις 5 Νοεμβρίου. Τότε θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία θα καθορίσουν την οριστική πορεία της υπόθεσης.

Η Σύλβια Παπαδάκη έχει δημιουργήσει μια ισχυρή νομική ομάδα, με τον κ. Κ. Καλαβρό να αναλαμβάνει την αστική πλευρά της υπόθεσης και τον κ. Ν. Μπούρα το ποινικό σκέλος. Η ομάδα αυτή έχει ήδη λάβει τα αναγκαία νομικά μέτρα… Με σκοπό μάλιστα να επιτύχουν την επιστροφή των παιδιών στη μητέρα τους. Όπως δήλωσε ο κ. Μπούρας στο Newsbomb.gr, η Παπαδάκη κατέθεσε μήνυση για ασέλγεια ανηλίκων, προσκομίζοντας όλα τα στοιχεία που υποστηρίζουν τις κατηγορίες της.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί επίσης ότι, το Σάββατο είχε υποβληθεί άλλη παρόμοια μήνυση, χωρίς όμως τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία. Η μήνυση εκείνη δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη, κυρίως λόγω της στάσης των αστυνομικών αρχών που χειρίστηκαν την υπόθεση. Αυτή η συμπεριφορά αναμένεται να εξεταστεί πειθαρχικά.

Χορηγούμενο

Η Εισαγγελία, λαμβάνοντας υπόψη τη σοβαρότητα της υπόθεσης και το γεγονός ότι αφορά ανήλικα παιδιά, αναμένεται να προχωρήσει γρήγορα με τις διαδικασίες. Όπως τόνισε ο κ. Μπούρας, η νομική διαδικασία θα πρέπει να κινηθεί άμεσα… Δεδομένου μάλιστα ότι τα παιδιά βρίσκονται πλέον στο εξωτερικό μαζί με τον πατέρα τους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button