ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάλος: «To κάναμε μια φορά και με έκανε βούκινο στην 11άδα»

Η «καυτή» εξομολόγηση εντυπωσιακής κοπέλας

Χορηγούμενο

Σάλος: «To κάναμε μια φορά και με έκανε βούκινο στην 11άδα»! Η «καυτή» εξομολόγηση εντυπωσιακής κοπέλας

Σάλος: «To κάναμε μια φορά και με έκανε βούκινο στην 11άδα»… Μια αναγνώστρια αποφάσισε να μοιραστεί μια προσωπική της ιστορία, η οποία αναδεικνύει μια εμπειρία από την προσωπική της ζωή. Όπως εξηγεί, δεν έχει συγκεκριμένα “ταμπού” στις σχέσεις της, αλλά παραμένει σταθερή στις αξίες της, αποφεύγοντας τις “κόκκινες γραμμές” και τους παράνομους έρωτες. Η ίδια, στα 20 της χρόνια, έχει ήδη βιώσει τέσσερις ολοκληρωμένες σχέσεις, απολαμβάνοντας την ελευθερία που της προσφέρει η ηλικία της.

Πριν από λίγες μέρες, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε σε ένα νυχτερινό μαγαζί σε επαρχιακή πόλη, όπου γνώρισε έναν ελκυστικό νεαρό, ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής. Η χημεία τους ήταν αμοιβαία, και η βραδιά οδήγησε στο πρώτο της “one night stand”. Όπως εξιστορεί, η συνάντησή τους κατέληξε στο αυτοκίνητό του, όπου συνευρέθηκαν δύο φορές.

Χορηγούμενο

Ωστόσο, η εμπειρία που αρχικά φαινόταν ευχάριστη, γρήγορα πήρε αρνητική τροπή. Λίγες μέρες αργότερα, ένας πολύ καλός της φίλος, επίσης ποδοσφαιριστής, την ενημέρωσε πως ο νεαρός με τον οποίο είχε περάσει τη νύχτα, είχε υπερηφανευτεί για τη συνεύρεσή τους στα αποδυτήρια της ομάδας του. Η πληροφορία αυτή την έκανε να νιώσει προδομένη και εκτεθειμένη, καθώς συνειδητοποίησε ότι ο άντρας με τον οποίο είχε συνδεθεί, δεν σεβάστηκε την ιδιωτικότητά της.

Σάλος: Ελληνίδα παρουσιάστρια το γύρισε στις ταινίες πορνό

Αναλυτικά η «καυτή» εξομολόγηση της εντυπωσιακής κοπέλας

«Γενικά δεν έχω κολλήματα στο κρεβάτι ωστόσο ποτέ δεν ξεπερνώ τις κόκκινες γραμμές με παράνομους έρωτες.

Χορηγούμενο

Ο καθένας όταν είναι ελεύθερος μπορεί να κάνει ότι θέλει. Εγώ είμαι 20 χρονών και είχα 4 ολοκληρωμένες σχέσεις στην ζωή μου.

Σας γράφω επειδή πριν από λίγες μέρες πήγα σε νυχτερινό μαγαζί της επαρχίας και γνώρισα ένα πολύ ωραίο παιδί ποδοσφαιριστή.

Η γνωριμία μας κατέληξε στο πρώτο μου one night stand στο αυτοκίνητό του όπου το κάναμε δύο φορές. Λίγες μέρες αργότερα ένας πολύ καλός μου φίλος επίσης ποδοσφαιριστής μου είπε πως ο μ@λ@κας που έκανα έρωτα μαζί του πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας το επόμενο πρωί και το υπερηφανεύτηκε στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Δεν είμαι ψώνιο αλλά δεν είμαι καμιά άσχημη. Έχω συνεχώς πολλά φλερτ όπου κι αν πάω.
Δεν είναι τυχαίο βέβαια που έχω σχεδόν 4300 φίλους στο facebook.

Χορηγούμενο

Ένιωσα ντροπή που με έκανε ρεζίλι μπροστά στους υπόλοιπους συμπαίχτες του. Πόσο γάιδαρος πρέπει να είσαι για να το κάνεις αυτό.

Έχει σχεδόν τρείς βδομάδες δεν βγαίνω έξω τα βράδια επειδή ντρέπομαι. Και μην με κατακρίνει κανείς για ότι έκανα. Δικαίωμα μου ήταν.

Το χειρότερο είναι πως έμαθα πως ο μ@λ@κας είναι και σε σχέση. Έτσι μου έρχεται να πάω στο κορίτσι και να της τα πώ όλα. Λάθος μου επειδή είμαι άσχετη με ποδόσφαιρο δεν ξέρω ο κάθε ποδοσφαιριστής με ποιαν τα έχει ή αν είναι παντρεμένος.

Ξέχασα να σας πω ότι μετά από δύο μέρες άρχισα να δέχομαι friend request στο facebook και από άλλους συμπαίκτες του που πιθανότατα θα νομίζουν πως πάω με τον πρώτο τυχόντα».

Χορηγούμενο

Σάλος: «Καυτή« αθλήτρια από τους Ολυμπιακούς στις ροζ σελίδες

Συμπέρασμα

Η εμπειρία αυτή της άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια πλευρά, ένιωσε ότι έκανε κάτι που ήθελε, ακολουθώντας τις επιθυμίες της. Από την άλλη, η συμπεριφορά του νεαρού ποδοσφαιριστή την απογοήτευσε, καθώς περίμενε μεγαλύτερη διακριτικότητα και σεβασμό. Η ιστορία της αναδεικνύει την πολυπλοκότητα των σχέσεων και τη σημασία του αλληλοσεβασμού, ακόμα και σε περιστασιακές επαφές.

Η εμπειρία αυτή μπορεί να λειτουργήσει ως υπενθύμιση για όλους, πως οι προσωπικές μας στιγμές αξίζουν σεβασμό και διακριτικότητα, ανεξάρτητα από τη φύση της σχέσης.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button