ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης χορεύει με τον γιο του «Bella Ciao»

Ο μικρός Μαρίνος κυμάτιζε περήφανος τη σημαία του ΠΑΣΟΚ

Χορηγούμενο

ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης χορεύει με τον γιο του «Bella Ciao» και γίνεται viral! Ο μικρός Μαρίνος κυμάτιζε περήφανος τη σημαία του ΠΑΣΟΚ

ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης χορεύει με τον γιο του «Bella Ciao»… Μετά την ομιλία του στην Παλαιά Βουλή το βράδυ της Παρασκευής 4 Οκτωβρίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης έζησε μια ξεχωριστή οικογενειακή στιγμή που συγκίνησε τους παρευρισκόμενους. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές, βρέθηκε ανάμεσα σε φίλους και υποστηρικτές του κόμματος, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν θερμά και του έδωσαν συγχαρητήρια για την ομιλία του.

Το πιο συγκινητικό σημείο της βραδιάς ήρθε όταν ο Ανδρουλάκης άρχισε να χορεύει μαζί με τον 12χρονο γιο του, Μαρίνο, στους ρυθμούς του εμβληματικού τραγουδιού «Bella Ciao». Ο Ανδρουλάκης, εμφανώς συγκινημένος, πήρε τον γιο του στην αγκαλιά του, τον σήκωσε ψηλά και του έδωσε ένα φιλί, ενώ ο μικρός Μαρίνος κυμάτιζε περήφανα τη σημαία του ΠΑΣΟΚ.

Χορηγούμενο

Η σκηνή αυτή δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς πολλοί από τους παρευρισκόμενους παρακολουθούσαν το τρυφερό στιγμιότυπο με συγκίνηση, βλέποντας την ανθρώπινη πλευρά του πολιτικού ηγέτη και την οικογενειακή του αγάπη. Το τραγούδι «Bella Ciao», που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο της πολιτικής και της κοινωνικής αντίστασης, πρόσθεσε έναν συμβολικό τόνο στη στιγμή, ενώ ο χορός πατέρα και γιου ενίσχυσε το κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας για το μέλλον του κόμματος.

«Βόμβα»: Ο Ανδρουλάκης ζητά τη φυλάκιση του Μητσοτάκη

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τους viral πανηγυρισμούς του Νίκου Ανδρουλάκη

Χορηγούμενο

Αυτή η προσωπική στιγμή του Νίκου Ανδρουλάκη με τον γιο του, μέσα σε ένα περιβάλλον έντονης πολιτικής δράσης και προεκλογικού αγώνα, τόνισε τη σημασία της οικογένειας και των δεσμών που ενώνουν τις γενιές, ακόμη και μέσα σε πολιτικά πλαίσια. Παράλληλα, έδωσε μια πιο ανθρώπινη διάσταση στην πολιτική του παρουσία, ενισχύοντας την εικόνα του ως ηγέτη που συνδυάζει τις αξίες της πολιτικής με την αγάπη και τη φροντίδα για την οικογένειά του.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button