ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαλκίδα – Τρόμος στην παραλία: Άνδρα κυνηγούσε να μαχαιρώσει περαστικούς

Βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του δράστη

Χορηγούμενο

Χαλκίδα – Τρόμος στην παραλία: Άνδρα κυνηγούσε να μαχαιρώσει περαστικούς! Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του δράστη

Χαλκίδα – Τρόμος στην παραλία: Άνδρα κυνηγούσε να μαχαιρώσει περαστικούς… Πανικός προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην παραλία της Χαλκίδας, όταν ένας άνδρας εμφανίστηκε με επιθετική συμπεριφορά, προκαλώντας αναστάτωση στους παρευρισκόμενους.

Σύμφωνα με αναφορές από το eviathema.gr, το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:20, όταν τρομοκρατημένοι πολίτες στην οδό Βουδούρη κάλεσαν την Άμεση Δράση. Οι πολίτες ανέφεραν ότι ένας άνδρας κρατούσε μαχαίρι και απειλούσε όσους περνούσαν από το σημείο, δημιουργώντας σκηνές πανικού και έντονης ανησυχίας.

Χορηγούμενο

Οι αστυνομικές δυνάμεις, και συγκεκριμένα η ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος), κινητοποιήθηκαν αμέσως και ξεκίνησαν εντατικές έρευνες στην περιοχή. Χάρη στην ταχύτατη ανταπόκρισή τους, κατάφεραν να εντοπίσουν τον ύποπτο στην οδό Μακαρίου, ο οποίος εξακολουθούσε να κρατά το μαχαίρι.

Σοκ στην Πετρούπολη: Μαχαίρωσαν 13χρονο

Η άμεση επέμβαση της αστυνομίας απέτρεψε δυσάρεστες εξελίξεις, καθώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, και η κατάσταση ελέγχθηκε αποτελεσματικά. Η επιχείρηση σύλληψης του δράστη ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω προβλήματα, και ο άνδρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας για να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία.

Χορηγούμενο

Βίντεο που καταγράφηκε από την ώρα της σύλληψης δείχνει τον άνδρα να μεταφέρεται με περιπολικό στο τμήμα… Επιβεβαιώνοντας τη συντονισμένη και επιτυχή δράση της αστυνομίας για την αποκατάσταση της τάξης.

Δείτε το βίντεο

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία, αλλά η γρήγορη αντίδραση των αρχών βοήθησε να αποφευχθούν σοβαρότερες συνέπειες. Η αστυνομία συνεχίζει να διερευνά το περιστατικό για να διαπιστώσει τα ακριβή κίνητρα του δράστη και αν υπήρχε προμελέτη.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button