ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαμός με τον Τόνυ Δημητρίου και την σύντροφό του: «Τι θες με τον παππού;»

Χορηγούμενο

Χαμός με τον Τόνυ Δημητρίου και την σύντροφό του: «Τι θες με τον παππού»!

Χαμός με τον Τόνυ Δημητρίου και την σύντροφό του: «Τι θες με τον παππού»… Ο Τόνυ Δημητρίου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno, όπου μίλησε για την οικογένειά του, τη σχέση του με τη σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου, καθώς και για τις αντιδράσεις σχετικά με τη διαφορά ηλικίας τους. Στην αρχή της συζήτησης, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην ταινία «Προς γκρεμός», ένα πρότζεκτ στο οποίο αισθάνεται περήφανος που πήρε μέρος. Στη συνέχεια, όμως, μίλησε με περισσότερο συναίσθημα για τα παιδιά του, τα οποία αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής του. «Η ταινία έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα και την πρώτη εβδομάδα την είδαν 16,9 εκ. συνδρομητές. Στον ρόλο του πατέρα δεν διεκδικώ Όσκαρ, γιατί τα παιδιά μου μεγαλώνουν μακριά μου. είχα πειστεί ότι το καλύτερο για τα παιδιά είναι να είναι στην Κέρκυρα, δεν ήταν εύκολο στην αρχή».

«Όταν ερωτευτώ θέλω να είμαι συνέχεια με το ταίρι μου, έχω κάνει όμως και τις ταρζανιές μου. Δεν έχω απιστήσει, αλλά απιστία είναι και η σκέψη. Δεν νομίζω ότι τα κόκκαλά μου θα μυρίζουν μύρο», υπογράμμισε.

Χορηγούμενο

Απίστευτο: Πόσα χρόνια μεγαλύτερη είναι η Δέσποινα Βανδή από τον Βασίλη Μπισμπίκη;

Η σχέση του με την Στεφανία Γκουρνέλου και η διαφορά ηλικίας

Όσον αφορά τη σύντροφό του, Στεφανία Γκουρνέλου, ο ηθοποιός μίλησε για την ισορροπημένη και ευτυχισμένη σχέση που έχουν, παρά την ηλικιακή τους διαφορά, η οποία έχει αποτελέσει αφορμή για αρνητικά σχόλια από κάποιους… «Η Στεφανία είναι κάφρος σαν εμένα. Κάποιος της έγραψε στα σόσιαλ μίντια… “Τι θες με τον παππού” και του απάντησα “πες τα γιατί εμένα δεν με ακούει”. Γιατί να την παντρευτώ και να της κάνω τόσο μεγάλο κακό; Την αγαπάω.

Με όλες μου τις σχέσεις ήμουν παντρεμένος ψυχικά. Ένα χαρτί δεν αλλάζει αυτό που έχουμε. Αν το ήθελε, πολύ ευχαρίστως. Αν δεν έχεις στόχο να κάνεις παιδιά και οικογένεια, δεν υπάρχει λόγος. Ο γάμος απλά δυσκολεύει έναν χωρισμό όταν έρθει η ώρα του».

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button