ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Καταπέλτης» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ισοπέδωσε» τον Λιάγκα

Τι συμβαίνει με τους δύο παρουσιαστές;

Χορηγούμενο

«Καταπέλτης» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ισοπέδωσε» τον Λιάγκα! Τι συμβαίνει με τους δύο αγαπημένους παρουσιαστές;

«Καταπέλτης» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ισοπέδωσε» τον Λιάγκα… Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στις κάμερες τηλεοπτικών εκπομπών, όπου σχολίασε μεταξύ άλλων τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα, αποκαλύπτοντας ότι οι δύο τους δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι. Στη δήλωσή του, ο γνωστός παρουσιαστής εξήγησε ότι οι διαφορές μεταξύ τους, κυρίως στον τρόπο με τον οποίο βλέπουν και αντιλαμβάνονται την τηλεόραση, είναι τόσο μεγάλες που αποκλείεται να αναπτύξουν φιλική σχέση.

Ο Αρναούτογλου τόνισε ότι δεν υπάρχει κάποια προσωπική διαμάχη με τον Λιάγκα, αλλά οι απόψεις τους σχετικά με τη λειτουργία και τον ρόλο της τηλεόρασης είναι πολύ διαφορετικές. «Οι αποστάσεις μας είναι τεράστιες σε πολλά πράγματα που πιστεύουμε για την τηλεόραση και τον τρόπο που λειτουργούμε σε αυτήν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Εξήγησε ότι, παρότι θα μπορούσαν να χαιρετηθούν σε κάποια συνάντηση… Η ιδέα να γίνουν φίλοι είναι κάτι που δεν θεωρεί πιθανό.

Χορηγούμενο

Ο παρουσιαστής εξέφρασε επίσης αμφιβολίες σχετικά με την πιθανότητα να καλέσει τον… Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του, σημειώνοντας ότι δεν είναι σίγουρος αν θα δεχόταν τον συνάδελφό του ως καλεσμένο. Αντιθέτως, δήλωσε ότι ο ίδιος δεν θα συμμετείχε ως καλεσμένος, προς ώρας, στην εκπομπή του Λιάγκα. Παρόλα αυτά, κράτησε μια πιο ουδέτερη στάση για το μέλλον, λέγοντας ότι δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί.

Σοκάρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Οι τάσεις αυτοκτονίας και η μάχη με την παχυσαρκία

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Γιώργο λιάγκα

«Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Απέχουμε πολύ μεταξύ μας… Είναι τεράστιες οι αποστάσεις σε μερικά πράγματα που πιστεύουμε για την τηλεόραση, για τον τρόπο που λειτουργούμε στην τηλεόραση. Είναι τεράστια η διαφορά μας, αλλά κατά τ’ άλλα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο με τον άνθρωπο.

Χορηγούμενο

Αν συναντηθούμε, θα χαιρετηθούμε, αλλά αποκλείεται να γίνουμε φίλοι. Δεν ξέρω αν θα έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου. Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του. Για το μέλλον δεν ξέρω», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον Γιώργο Λιάγκα.

«Ξέφυγε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχεις ψεύτικο στήθος;» (βίντεο)

Συμπέρασμα

Η δήλωση αυτή του Αρναούτογλου ρίχνει φως στις επαγγελματικές διαφορές και τη σχέση των δύο δημοφιλών παρουσιαστών, δείχνοντας ότι, παρά την επαγγελματική τους επιτυχία, δεν βρίσκουν κοινό έδαφος στην προσέγγισή τους για την τηλεόραση. Εντούτοις, η δήλωσή του καταδεικνύει πως δεν υπάρχει κάποια ανοιχτή αντιπαράθεση μεταξύ τους, παρά μόνο διαφορετικές οπτικές που εμποδίζουν τη φιλία τους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button