ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μίμης Πλέσσας: Τα τελευταία λεπτά του σπουδαίου μουσικού

«Έκανε ένα αχ και ξεψύχησε» αποκαλύπτει η Λουκίλα Καρρέρ και καθηλώνει

Χορηγούμενο

Μίμης Πλέσσας: Τα τελευταία λεπτά του σπουδαίου μουσικού… «Έκανε ένα αχ και ξεψύχησε» αποκαλύπτει η Λουκίλα Καρρέρ και καθηλώνει

Μίμης Πλέσσας: Τα τελευταία λεπτά του σπουδαίου μουσικού… Η Λουκίλα Καρρέρ, μιλώντας συγκινημένη στο Mega και τη Φανή Πλατσατούρα, αναφέρθηκε στις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου της συζύγου, Μίμη Πλέσσα, περιγράφοντας με λεπτομέρειες το συγκινητικό τέλος του μεγάλου συνθέτη. Η αφήγησή της ήταν γεμάτη συναίσθημα και απλότητα, αποτυπώνοντας την τρυφερότητα των τελευταίων τους στιγμών.

Συγκλονιστική ήταν η περιγραφή της Λουκίλας, όταν ανέφερε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή στεκόταν δίπλα του, χαϊδεύοντάς τον και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για όσα έζησαν μαζί. «Τον χάιδευα, του έλεγα ‘ευχαριστώ για όσα ζήσαμε’», είπε με συγκίνηση, ενώ εξήγησε πως ο Μίμης Πλέσσας είχε σταματήσει να τρώει και να πίνει τις τελευταίες τρεις ημέρες. Προσπαθούσε να του προσφέρει λίγο νερό, λέγοντάς του πως αν έπινε, ίσως θα μπορούσαν να επιστρέψουν στην κανονική τους ζωή.

Χορηγούμενο

Με ιδιαίτερη φόρτιση, η Λουκίλα μοιράστηκε πως στα τελευταία του λεπτά, του εκδήλωσε για μία ακόμη φορά την αγάπη της, ευχαριστώντας τον για τα όμορφα χρόνια που πέρασαν μαζί, για τη ζωή τους και το παιδί τους. «Του είπα πόσο ωραία χρόνια πέρασα, σε ευχαριστώ για όλα, για το παιδί μας, για όλα», τόνισε.

Στη συνέχεια, περιέγραψε τη στιγμή που ο Μίμης Πλέσσας άφησε την τελευταία του πνοή, ήρεμα και γαλήνια, στην αγκαλιά της. Όπως ανέφερε, έκανε ένα μικρό «αχ» και ξεψύχησε στο στήθος της, γεγονός που εκείνη θεώρησε ως μια «ευλογία». Τόνισε πως το τέλος του ήταν ήρεμο, χωρίς πόνους ή την ανάγκη νοσοκομειακής φροντίδας, κάτι που όπως φάνηκε, ήταν η επιθυμία του.

Η αφήγηση της Λουκίλας Καρρέρ συγκλονίζει, καθώς αποτυπώνει τη βαθιά αγάπη και τη σύνδεση που είχαν οι δύο τους μέχρι και τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Μίμη Πλέσσα. Ένας αποχαιρετισμός γεμάτος τρυφερότητα και αγάπη, κλείνοντας έτσι έναν μεγάλο κύκλο ζωής και δημιουργίας.

Χορηγούμενο

Αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε η Λουκίλα Καρρέρ για τις τελευταίες στιγμές του Μίμη Πλέσσα

Όσα είπε η Λουκίλα Καρρέρ καθηλώνουν: «Ξεψύχησε χθες το βράδυ. Τον χάιδευα, του έλεγα “ευχαριστώ για όσα ζήσαμε”. Προσπαθούσα να του δώσω λίγο νερό, είχε σταματήσει να τρώει και να πίνει μόνο τρεις μέρες, τίποτα άλλο. “Πιες λίγο νερό να ξαναγυρίσουμε στη ζωή μας”. Του είπα πόσο ωραία χρόνια πέρασα, σε ευχαριστώ για όλα, για το παιδί μας, για όλα.

Μίμης Πλέσσας: 100 Χρόνια μουσικής κληρονομιάς

Άκουσε αυτά που ήθελε, κάνει ένα αχ και ξεψυχάει πάνω στο στήθος μου. Οπότε ήταν ευλογημένο το τέλος. Λες και το ήξερα και του έκανα αυτή την ερωτική εξομολόγηση. Έφυγε στην αγκαλιά μου, αυτό είναι ευλογία. Ούτε νοσοκομεία, ούτε γιατροί, ούτε πόνοι, τίποτα».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button