ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τι γινόταν στην έπαυλη του Playboy; Η σκοτεινή πλευρά του Χιού Χέφνερ και τα όργια

Πρώην «κουνελάκια» αποκαλύπτουν την Κόλαση που ζούσαν

Χορηγούμενο

Τι γινόταν στην έπαυλη του Playboy; Η σκοτεινή πλευρά του Χιού Χέφνερ και τα όργια! Πρώην «κουνελάκια» αποκαλύπτουν την Κόλαση που ζούσαν

Τι γινόταν στην έπαυλη του Playboy; Η σκοτεινή πλευρά του Χιού Χέφνερ και τα όργια… Όταν η Holly Madison και η Bridget Marquardt ήταν νέες, φαντάζονταν πως η ζωή στην έπαυλη του Playboy, υπό την καθοδήγηση του Hugh Hefner, ήταν το απόλυτο όνειρο. Ωστόσο, η πραγματικότητα αποδείχθηκε πολύ πιο σκοτεινή. Το τηλεοπτικό σόου The Girls Next Door, που προβλήθηκε από το 2005 έως το 2010, πρόσφερε στο κοινό μια ματιά στη ζωή μέσα στην έπαυλη, με τις βασικές συντρόφους του Hefner να είναι η Holly, η Bridget και η Kendra Wilkinson.

Σήμερα, η 51χρονη Bridget και η 41χρονη Holly έχουν μοιραστεί τις αληθινές τους εμπειρίες για το τι συνέβαινε πραγματικά πίσω από τις κλειστές πόρτες του θρυλικού αρχοντικού, όπου ο Hugh Hefner ζούσε μέχρι τον θάνατό του το 2017. Τόσο η Holly όσο και η Bridget, οι οποίες έχουν πλέον καθιερωθεί ως τηλεοπτικές προσωπικότητες, έζησαν στην πολυτελή έπαυλη για επτά χρόνια, δημιουργώντας στενούς δεσμούς.

Χορηγούμενο

Η Bridget θυμάται ότι στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η έπαυλη του Playboy θεωρούνταν το πιο «καυτό» μέρος όπου έπρεπε να βρεθεί κανείς, μακριά όμως από τη λαμπερή εικόνα που προβλήθηκε στην τηλεόραση. «Όλοι ήθελαν να είναι εκεί – κάθε διασημότητα, κάθε κορίτσι που ήξερα ήθελε να είναι μέρος της, ήθελε να γίνει Playmate, να πηγαίνει στα πάρτι. Είχαν τα καλύτερα πάρτι στον κόσμο εκεί. Ήταν το μέρος που ήθελες να πας και ήθελες να σε δουν και ήθελες να είσαι μέρος όλου αυτού του τρόπου ζωής».

Η ζωή στην έπαυλη και οι διάσημη προσκεκλημένοι

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην πολυτελή έπαυλη της Καλιφόρνιας, η οποία διέθετε 29 δωμάτια, η Holly και η Bridget είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλιγουντ, όπως ο Leonardo DiCaprio, ο Jim Carrey, η Cameron Diaz και ο George Clooney.

Η Holly εξήγησε ότι, καθώς δεν επιτρεπόταν η χρήση φωτογραφικών μηχανών και απουσίαζαν οι παπαράτσι, «οι άνθρωποι αισθάνονταν άνετα να πηγαίνουν εκεί και να απολαμβάνουν τον χρόνο τους».

Χορηγούμενο

Ωστόσο, ενώ οι διάσημοι απολάμβαναν την πολυτέλεια και τη διασκέδαση, οι φίλες του Hugh Hefner… «Έπρεπε να κάθονται στο τραπέζι όλη την ώρα και να ρωτούν αν ήθελαν να σηκωθούν για να πάνε στην τουαλέτα». «Μπορούσες να χορέψεις λίγο – αλλά κατά κάποιο τρόπο χαιρετούσες τους πάντες […], οπότε σίγουρα δεν νιώθαμε ελεύθερες», πρόσθεσε η Holly.

Όπως και οι άλλες γυναίκες που ζούσαν στην πολυτελή έπαυλη, η Holly και η Bridget ένιωθαν την πίεση να συμβαδίζουν με τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς της εποχής και «οι διατροφικές διαταραχές ήταν πραγματικά ανεξέλεγκτες».

«Υπήρχε πολλή βουλιμία στην έπαυλη σε σημείο που οι άνθρωποι κατέληγαν στο νοσοκομείο μερικές φορές και σε σημείο που οι σωλήνες του μπάνιου έπρεπε να αντικατασταθούν».

Η Bridget αποκάλυψε με θάρρος ότι την αποκαλούσαν «το μεγάλο κορίτσι» και συχνά προσπαθούσαν να την κάνουν να νιώσει ντροπή, κάτι που την επηρεάζει ακόμα και σήμερα.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Για να εξασφαλίσει μια θέση στη χλιδάτη έπαυλη, την οποία ο Hefner είχε αγοράσει για 1 εκατομμύριο δολάρια το 1971, οι γυναίκες έπρεπε επίσης να πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια ηλικίας, καθώς υπήρχε ένα ηλικιακό όριο. «Αυτό ήταν σίγουρα ένα θέμα στο Playboy», είπε η Holly. «Νομίζω ότι το σιωπηλό όριο ηλικίας για μια Playmate ήταν τα 28».

Το «ανώμαλο» σύστημα διαβάθμισης

Οι γυναίκες που είχαν καταφέρει να γίνουν μέλη της βίλας έβγαζαν επίσης Polaroid φωτογραφίες κατά τη διάρκεια των πολλών πάρτι με διάσημους καλεσμένους. Ο Hugh Hefner, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 91 του, τις αξιολογούσε αργότερα, βαθμολογώντας τες από το Α μέχρι το D.
«D – δεν σε καλούν πίσω, C – είσαι ίσως στη λίστα με τα μεγάλα πάρτι, B – είσαι σε όλες τις λίστες με τα πάρτι, A – σε καλούν στα πάρτι στην πισίνα και άλλα τέτοια πράγματα», αποκάλυψε η Holly.

Τι συνέβαινε μέσα στις κρεβατοκάμαρες;

Ωστόσο, όπως ανέφεραν τα δύο πρώην «κουνελάκια» σε ένα πρόσφατο podcast, αυτό ήταν το λιγότερο από τα προβλήματά τους. Η Holly συγκεκριμένα δήλωσε… «Όταν σκέφτομαι το χειρότερο πράγμα, σκέφτομαι μόνο τα πάντα στην κρεβατοκάμαρα και μόνο το γεγονός ότι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να προσκληθεί εκεί μέσα. Δεν μπορούσαμε να συμφωνήσουμε για το ποιος θα έμπαινε μέσα και ποιος θα έβλεπε και ποιος θα έκανε οτιδήποτε και αυτό ήταν απλά τραυματικό».

Η Bridget συμφώνησε, αναφέροντας ότι τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να γίνουν «χειρότερα» από όσα συνέβαιναν στα υπνοδωμάτια.

Αποκαλύψεις σοκ για τον Χιού Χέφνερ από τη σύζυγό του: «Μου είχε κάνει…»

«Δεν είχαμε φωνή κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου – ήταν πραγματικά δύσκολο».

‘Κοιτάζοντας πίσω, μου πήρε μερικά χρόνια για να ελευθερωθώ από την πλύση εγκεφάλου», πρόσθεσε η Holly.

Στο παρακάτω βίντεο η τρομακτική εξομολόγηση για τα όσα συνέβαιναν στην θρυλική έπαυλη του Χιού Χέφνερ


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button