ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σάλος: Η παρουσιάστρια πρωινάδικου και το απαγορευμένο παρελθόν της

Πως ήταν και τι έκανε όταν ήταν «άγριο» νιάτο 17 ετών;

Χορηγούμενο

Σάλος: Η παρουσιάστρια πρωινάδικου και το απαγορευμένο παρελθόν της! Πως ήταν και τι έκανε όταν ήταν «άγριο» νιάτο 17 ετών;

Σάλος: Η παρουσιάστρια πρωινάδικου και το απαγορευμένο παρελθόν της… Σε λίγο καιρό θα συμπληρωθούν σχεδόν δέκα χρόνια από την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής “Happy Day” στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ενώ η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει στο ενεργητικό της και άλλες σημαντικές εμπειρίες στον τομέα της παρουσίασης και της δημοσιογραφίας.

 

Χορηγούμενο
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)


Η Σταματίνα έχει χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα και έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, όμως θα μπορούσε να είχε ακολουθήσει και μια πιο καλλιτεχνική πορεία. Η αφορμή για αυτές τις σκέψεις είναι μια σπάνια φωτογραφία της, η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα και την απεικονίζει πριν καν κάνει τα πρώτα της βήματα στο μουσικό κανάλι Mad.

Χορηγούμενο

Αυτή η αναγνωρίσιμη, αλλά ταυτόχρονα διαφορετική, εικόνα της Σταματίνας, όταν ήταν περίπου 16-17 ετών, μπορεί να προκαλεί έκπληξη, αλλά είναι όντως αυτή. Με μια δόση χιούμορ, θα μπορούσε να είχε δοκιμάσει την τύχη της και ως ηθοποιός, καθώς με αυτήν την εμφάνιση δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις σταρ του Χόλιγουντ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

Χορηγούμενο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αγνώριστη, στα 17 της χρόνια

Εσείς τι λέτε; Μήπως θα μπορούσε να είχε διαπρέψει και σε αυτό τον τομέα;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δέχθηκε πρόταση γάμου από εντυπωσιακή ηθοποιό

Η Ελεονώρα Μελέτη «καρφώνει» τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για την εμφάνισή της στα 17

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day», έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν της και τις μουσικές της προτιμήσεις. Όταν ήταν 17 ετών, ήταν φανατική οπαδός της rave μουσικής… Κάτι που φαίνεται να διαφοροποιείται από το σημερινό της στυλ, καθώς πλέον λικνίζεται στον ρυθμό ελαφρολαϊκών κομματιών.

Χορηγούμενο

Η Σταματίνα είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της για τη «μαγεία» της rave μουσικής… Και πώς αυτή την έκανε να νιώθει εκστασιασμένη στα πάρτι στα οποία παρευρισκόταν. Για να υποστηρίξει το μουσικό της στυλ, η εμφάνισή της τότε αντικατόπτριζε τις «psychedelic» νότες του είδους.

Η Ελεονώρα Μελέτη, βλέποντας τη συνέντευξη, αποφάσισε να την αναδημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Ωστόσο, δεν εστίασε στις δηλώσεις της Σταματίνας για τα μουσικά της ακούσματα ή στις πολιτικές της απόψεις, στις οποίες είχε αναφερθεί με αρκετή ειρωνεία. Αντίθετα, η Ελεονώρα πέταξε ένα «καρφί» σχετικά με την εμφάνιση της Σταματίνας, σχολιάζοντας με χιούμορ την εικόνα της σε εκείνη την ηλικία.

Αυτή η μικρή «έκρηξη» της Ελεονώρας έχει προκαλέσει συζητήσεις στα social media… Με τους θαυμαστές και τους φανς να αναρωτιούνται για τη μεταμόρφωση της Σταματίνας από τα εφηβικά της χρόνια μέχρι σήμερα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή 17 ετών

Η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία της… 17χρονης Σταματίνας Τσιμτσιλή δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή παρουσιάστρια του «Happy Day». Το έντονο μακιγιάζ, το σκουλαρίκι στη μύτη και το μπορντό κραγιόν συνέθεταν το στυλ της νεαρής… Σταματίνας, η οποία πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το πρώτο της βιβλίο.

Ελεονώρα Μελέτη: Ο θυελλώδης έρωτας και η βίλα στην Πεντέλη (φωτο)

Συνοπτικά, η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε τη συνέντευξη στον λογαριασμό της και πρόσθεσε το δικό της σχόλιο… «και όμως, αυτό το κορίτσι έχει σχολιάσει την δική μου εξωτερική εμφάνιση στον αέρα».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button