ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τρίκαλα: Ο 13ος Μύλος των Ξωτικών εμπνέεται από το μιούζικαλ “Cats”

"Τι κάνει χοχοχο στα κεραμίδια;"

Χορηγούμενο

Το θέμα του 13ου Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα, με τίτλο “Τι κάνει χοχοχο στα κεραμίδια;”, είναι εμπνευσμένο από το εμβληματικό μιούζικαλ “Cats”. Το οποίο έχει καταγράψει μεγάλη επιτυχία στο Μπρόντγουεϊ εδώ και δεκαετίες. Οι γάτες έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη φετινή διοργάνωση, συμμετέχοντας στην παραμυθένια ατμόσφαιρα μαζί με τα ξωτικά, τον Άγιο Βασίλη και το υπόλοιπο χριστουγεννιάτικο σκηνικό. Δημιουργώντας μια γιορτή που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Ο νέος πρόεδρος της e-Trikala και Δήμαρχος Τρικκαίων, Νίκος Σακκάς, καθόρισε την κατεύθυνση της φετινής διοργάνωσης. Δηλώνοντας ότι η πόλη φιλοδοξεί να γίνει το κέντρο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με εξωστρέφεια και δυναμισμό. Ο κ. Σακκάς ανέφερε ότι, έχοντας την πλήρη υποστήριξη της διοίκησης της e-Trikala και του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι αποφασισμένος να στηρίξει την προσπάθεια με πρακτικό πνεύμα και δράση.

Χορηγούμενο

Τόνισε επίσης τη θετική επίδραση του Μύλου στην τοπική οικονομία. Υπενθυμίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν πέρυσι μετά την κακοκαιρία Daniel. Τώρα, όπως είπε, η διοργάνωση συνεχίζεται με δυναμισμό, γράφοντας τη δική της ιστορία. Υπογράμμισε την αποφασιστικότητά του να παραμείνει στην πρώτη γραμμή για να εκπροσωπήσει την πλειοψηφία των πολιτών των Τρικάλων. Καθώς στηρίζουν τον θεσμό του Μύλου, χωρίς καμία κομματική διάκριση.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button