ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη Λιβαδειά το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ;

Το διήμερο 9-10 Νοεμβρίου συμπίπτει με τον Μαραθώνιο της Αθήνας

Χορηγούμενο

Στον ΣΥΡΙΖΑ, έχει αποδειχθεί επανειλημμένα ότι η οργάνωση και η διοίκηση δεν έχουν την καλύτερη σχέση.

Μετά την απόφαση να μετατεθεί το Συνέδριο κατά μία εβδομάδα λόγω της έλλειψης διαθέσιμης αίθουσας στο κέντρο της Αθήνας, τώρα αντιμετωπίζουν ένα νέο σοβαρό εμπόδιο.

Χορηγούμενο

Αρχικά, το Συνέδριο είχε προγραμματιστεί για τις 1-3 Νοεμβρίου. Αλλά η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος αποφάσισε να το αναβάλει για τις 8-10 Νοεμβρίου, καθώς δεν μπόρεσε να εξασφαλίσει αίθουσα.

Ωστόσο, το διήμερο 9-10 Νοεμβρίου συμπίπτει με τον Μαραθώνιο της Αθήνας, κάτι που καθιστά σχεδόν αδύνατες τις μετακινήσεις, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν ο «5km Universities Night Run» και ο «Αγώνας Δρόμου 5χλμ. Night Run». Ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί ο «Αγώνας Δρόμου 10 χλμ.» και φυσικά ο κλασικός Μαραθώνιος.

Χορηγούμενο

Και δεν είναι ότι οι ημερομηνίες των αγώνων ανακοινώθηκαν πρόσφατα. Από τον περασμένο Απρίλιο γνωρίζαμε ότι εκείνες τις ημέρες θα διεξάγονται οι συγκεκριμένες διαδρομές.

Προβλέπουμε ότι το Συνέδριο θα μεταφερθεί ξανά, εκτός κι αν γίνει σε άλλη πόλη. Γιατί να επιμείνουν να το πραγματοποιήσουν στο κέντρο της Αθήνας; Θα μπορούσε να διεξαχθεί σε κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας, όπως στη Λιβαδειά, για παράδειγμα.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button