ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Έκρηξη Λιάγκα για Αρναούτογλου: «Είναι ντροπή, θα τρελαθώ…»

Η «κόντρα» των δύο παρουσιαστών και το ξέσπασμα οργής

Χορηγούμενο

Έκρηξη Λιάγκα για Αρναούτογλου: «Είναι ντροπή, θα τρελαθώ…»! Η «κόντρα» των δύο παρουσιαστών και το ξέσπασμα οργής

Έκρηξη Λιάγκα για Αρναούτογλου: «Είναι ντροπή, θα τρελαθώ…»… Η ατμόσφαιρα στο Πρωινό έγινε εκρηκτική μετά τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Αρναούτογλου, σχολιάζοντας τη σχέση του με τον Γιώργο Λιάγκα, ανέφερε: «Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές στις απόψεις μας για την τηλεόραση και τον τρόπο λειτουργίας της. Η απόσταση που μας χωρίζει είναι τεράστια, αλλά δεν έχω προσωπικά θέματα μαζί του. Αν συναντηθούμε, θα χαιρετηθούμε, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε φίλοι. Δεν είμαι σίγουρος αν θα τον καλέσω στην εκπομπή μου, ενώ εγώ δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του. Όσον αφορά το μέλλον, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.»

Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση μάλιστα του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του και την οργή του!

Χορηγούμενο

Η οργή του Γιώργου Λιάγκα

Μετά τις δηλώσεις του, ο Γιώργος Λιάγκας άστραψε και βρόντηξε!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν ξέρω τι πραγματικά γίνεται. Κάποιοι θέλουν να συντηρούν μια κόντρα που δεν υπάρχει, τουλάχιστον επί την πλευρά μου. Δεν είναι μια τηλεόραση που χωράει ή τον Λιάγκα ή τον Γρηγόρη. Για 30 χρόνια προφανώς η τηλεόραση χωράει και τον Λιάγκα και τον Γρηγόρη! Άρα τι να μοιράσω; Έχουμε την ίδια εκπομπή; Είμαστε απέναντι; Άρα τι να μοιράσω; Αυτή η κόντρα συντηρείται με διάφορους εσφαλμένους τίτλους που δημιουργούν λάθος εντυπώσεις.

Θα τρελαθώ. Είναι ντροπή, δεν είναι δημοσιογραφία αυτό! Το ότι δεν είμαι φίλος ήθελα απλά να τονίσω τα υπόλοιπα, ότι τον θεωρώ καλό παρουσιαστή, έχει μια λαϊκότητα. Ακόμα και τα λόγια μου προσέχω για να μην παρεξηγηθώ. Όταν ρωτάς ότι είπε ο Λιάγκας ότι δεν είστε φίλοι, δύο είναι τα τινά. Ή απαντάει σε αυτό που τον ρώτησε ή είδε τη δήλωση και ήθελε να βγάλει τα εσώψυχά του», είπε επίσης ο παρουσιαστής.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button