ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαμός: Ο Λιάγκας δημοσίευσε επικοινωνία του με τον Αρναούτογλου

Η «κόντρα» των δύο παρουσιαστών και το ξέσπασμα

Χορηγούμενο

Χαμός: Ο Λιάγκας δημοσίευσε επικοινωνία του με τον Αρναούτογλου! Η δήθεν «κόντρα» των δύο παρουσιαστών και το ξέσπασμα…

Χαμός: Ο Λιάγκας δημοσίευσε επικοινωνία του με τον Αρναούτογλου… Στο πλαίσιο των πρόσφατων τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών, οι Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκαν στη σχέση τους, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Ο Γρηγόρης, κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του σχετικά με την προσέγγιση που υιοθέτησε ο Γιώργος Λιάγκας στην αναφορά του για τη μεταξύ τους φιλία.

«Ο τρόπος που το ανέφερε ο Γιώργος δεν αντικατοπτρίζει τα όσα μου είχαν πει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης, δηλώνοντας ότι αισθάνθηκε απογοητευμένος από τα σχόλια του Γιώργου. Συμπλήρωσε ότι ένιωσε πληγωμένος και πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που βρεθεί μπροστά σε κάμερες, δεν θέλει να μιλήσει.

Χορηγούμενο

Ο Γρηγόρης εξήγησε ότι οι δύο παρουσιαστές συναντιούνται συχνά στους διαδρόμους των καναλιών και ανταλλάσσουν απόψεις, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει μια άτυπη επικοινωνία μεταξύ τους. Ωστόσο, η πρόσφατη αναφορά του Γιώργου τον έκανε να νιώσει ότι η όλη κατάσταση έχει πάρει λάθος κατεύθυνση. «Με στεναχωρεί το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι εστιάζουν σε εντάσεις και διαφωνίες… Αντί να προάγουν τη σοβαρότητα της δουλειάς μας», δήλωσε.

Ο Γρηγόρης κατήγγειλε ότι τα λόγια του Γιώργου του μεταφέρθηκαν λανθασμένα, κάτι που μπορεί να έχει συμβάλει στην παραπληροφόρηση σχετικά με τη σχέση τους. Η δήλωσή του αποτελεί έκκληση για περισσότερη προσοχή και υπευθυνότητα από μέρους των μέσων ενημέρωσης όταν καλύπτουν θέματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις και φιλικές σχέσεις στον χώρο της τηλεόρασης.

«Ξέφυγε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έχεις ψεύτικο στήθος;» (βίντεο)

Χορηγούμενο

Τι είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Αρχικά, ο Γρηγόρης δήλωσε: «Ένιωσα λίγο παράξενα, γιατί είχε έρθει ένας ρεπόρτερ και μου είχε πει ότι ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως δεν θα μπορούσαμε να είμαστε φίλοι. Απάντησα, χωρίς να ξέρω την όλη συζήτηση. Θεωρώ πολύ άδικο να μη σου λένε ολόκληρη τη φράση και να κρατάνε αυτό που πιστεύουν ότι θα βγάλει ζουμί. Μετά από τόσα χρόνια πέφτω στην παγίδα.

Ο τρόπος που το ανέφερε ο Γιώργος απέχει από αυτό που μου είπαν. Στεναχωρήθηκα γιατί δεν ήταν αυτή η κουβέντα του Γιώργου. Έχω χαλαστεί κι αν θα δω κάμερα δε θέλω να μιλήσω. Πολλές φορές συναντιόμαστε στο διάδρομο με τον Γιώργο και ανταλλάσσουμε απόψεις. Με πλήγωσε, να κάνετε σοβαρά αυτό που κάνετε από να ψάχνετε πως οι άνθρωποι θα μαλώσουν μεταξύ τους»… Και τόνισε ότι του μεταφέρθηκαν λάθος τα λόγια του παρουσιαστή.

Δείτε επίσης – «Πάγωσε» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: Τον απατούσε η σύντροφός του και τα άκουγε όλα στο τηλέφωνο!

Οι δηλώσεις Λιάγκα

Και με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χαίρομαι για τη στάση του αυτή, έχουμε μια χαρά σχέση. Είμαστε στα απέναντι πλατό και αν τον πετύχω θα καθίσω 10-15 λεπτά να τα πούμε. Αν μου μεταφέρουν ψέματα ότι είπε ο Γρηγόρης για μένα ή μεταφέρουν ψέματα ότι είπα εγώ γι’ αυτόν. Προφανώς μπορεί να τσαντιστεί ο ένας με τον άλλον. Αυτό που έγινε είναι μια παγίδα που τα sites την έχουν φέρει στη ζωή μας. Όχι όλα, κάποια…»

Χορηγούμενο

Δείτε στο βίντεο την συνομιλία που δημοσίευσε ο Γιώργος Λιάγκας

Αυτή η κατάσταση αναδεικνύει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του θεάματος… Καθώς οι σχέσεις τους συχνά γίνονται αντικείμενο συζήτησης και κριτικής από το κοινό και τα μέσα. Το γεγονός ότι οι παρουσιαστές επιθυμούν να διατηρούν έναν επαγγελματικό τόνο και να μην εμπλέκονται σε διαμάχες είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, για να μην παραμορφωθούν οι πραγματικές σχέσεις στον χώρο της ψυχαγωγίας.

Δείτε επίσης – Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτα μπλεξίματα με πορνοστάρ

Τελικά, η κριτική που ασκείται από τους επαγγελματίες του χώρου καταδεικνύει την ανάγκη για μεγαλύτερη ευαισθησία και κατανόηση, τόσο μεταξύ των ίδιων όσο και από το κοινό, να διατηρηθούν οι φιλικές σχέσεις και η επαγγελματική ηθική.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button