ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ: Γνωστή τραγουδίστρια θύμα ληστείας στο Κέντρο της Αθήνας

Φωνές και ουρλιαχτά σε μια από τις πιο ασφαλείς γειτονιές της Πρωτεύουσας

Χορηγούμενο

Σοκ: Γνωστή τραγουδίστρια θύμα ληστείας στο Κέντρο της Αθήνας – Φωνές και ουρλιαχτά σε μια από τις πιο ασφαλείς γειτονιές της Πρωτεύουσας

Σοκ: Γνωστή τραγουδίστρια θύμα ληστείας στο Κέντρο της Αθήνας… Η Μαρίνα Σπανού, γνωστή τραγουδίστρια, βίωσε ένα δυσάρεστο περιστατικό στο κέντρο της Αθήνας, όταν έπεσε θύμα ληστείας σε μια περιοχή που θεωρείται από τις πιο ασφαλείς της πόλης. Το συμβάν συνέβη τα ξημερώματα, και η νεαρή καλλιτέχνιδα περιέγραψε την τραυματική εμπειρία της μέσω διαδοχικών δημοσιεύσεων στα social media, προσπαθώντας να ενημερώσει τους ακολούθους της για την περιπέτεια που πέρασε.

Η Μαρίνα ανέφερε ότι καθώς περπατούσε προς το σπίτι της, ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπη με τον δράστη. Αιφνιδιασμένη και τρομαγμένη, προσπάθησε να αντιδράσει ουρλιάζοντας, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι γείτονες, οι οποίοι άμεσα ειδοποίησαν την Άμεση Δράση. Παρόλα αυτά, ο δράστης κατάφερε να διαφύγει πριν καταφτάσουν οι αστυνομικές αρχές.

Χορηγούμενο

«Μία άλλου είδους ενημέρωση για εμάς, για τα κορίτσια μας, για τα βράδια μας και για τις γειτονιές μας», σημείωσε στο πρώτο instastory της η ερμηνεύτρια.

Η ανακοίνωση της νεαρής τραγουδίστριας για τον εφιάλτη που έζησε σε μια από τις πιο «ασφαλείς» γειτονιές της Αθήνας

Η 22χρονη καλλιτέχνιδα περιέγραψε ότι περπατούσε σε μια από τις πιο ασφαλείς γειτονιές της Αθήνας, καθώς γυρνούσε στο σπίτι της. «Μιλούσα στο κινητό μου με ανοιχτή ακρόαση γιατί έτσι έχω συνηθίσει να κάνω για να μην κινδυνεύω και πέρασε ένας τύπος καθόλα φυσιολογικός, με ένα μηχανάκι, δίπλα μου. Μου βούτηξε το κινητό και έφυγε», περιέγραψε.

Η τραγουδίστρια εξέφρασε τον φόβο και την απογοήτευσή της για το γεγονός, ενώ ταυτόχρονα έδωσε έμφαση στη σημασία της ασφάλειας, ειδικά για τους νέους ανθρώπους που κυκλοφορούν μόνοι τους. Συμβούλεψε τους ακολούθους της να ενημερώνουν πάντα κάποιον κοντινό τους άνθρωπο για την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται και να διατηρούν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου για λόγους ασφαλείας.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Ένα από τα πιο οδυνηρά αποτελέσματα της ληστείας ήταν ότι η Μαρίνα Σπανού έχασε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο περιείχε σημαντικές ηχογραφήσεις και δημιουργικές ιδέες. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν είχε προλάβει να αποθηκεύσει αυτά τα αρχεία στο iCloud της, με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο υλικό που ήταν κρίσιμο για τη δουλειά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρίνα Σπανού (@marinaspanou_)

Χορηγούμενο

Εφιάλτης για τον Λευτέρη Πανταζή: Θύμα ληστείας ο τραγουδιστής!

Η περιπέτεια της νεαρής ερμηνεύτριας δείχνει πως κανένας δεν είναι απόλυτα ασφαλής, ακόμα και σε περιοχές που θεωρούνται ήσυχες και προστατευμένες. Η εμπειρία αυτή αποτελεί υπενθύμιση της ανάγκης για συνεχή προσοχή και την απαραίτητη προετοιμασία για την προστασία των προσωπικών αντικειμένων και δεδομένων. Επιπλέον, υπογραμμίζει τη σημασία της άμεσης κινητοποίησης των γειτόνων και των πολιτών για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών και την υποστήριξη των θυμάτων τους.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button