ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βούλα: Επική άφιξη μαθητή σε σχολείο με άλογα και κόκκινα χαλιά

Η αυτοκρατορική υποδοχή από τους συμμαθητές, οι κόρνες και η αποθέωση

Χορηγούμενο

Βούλα: Επική άφιξη μαθητή σε σχολείο με άλογα και κόκκινα χαλιά! Η αυτοκρατορική υποδοχή από τους συμμαθητές, οι κόρνες και η αποθέωση

Βούλα: Επική άφιξη μαθητή σε σχολείο με άλογα και κόκκινα χαλιά… Ένας μαθητής στη Βούλα βρήκε έναν ξεχωριστό και πρωτότυπο τρόπο να γιορτάσει την εκλογή του στο 15μελές συμβούλιο του σχολείου του. Κάνοντας αίσθηση στα social media…. Η διαδικασία των εκλογών για το 15μελές είναι πάντα σημαντική για τους μαθητές…. Με τους υποψήφιους να προσπαθούν να κερδίσουν με κάθε τρόπο μάλιστα την υποστήριξη των συμμαθητών τους.

Δείτε επίσης – Επαναφορά σχολικών στολών σε σχολείο: Μια πρωτοβουλία που αναβιώνει το παρελθόν

Χορηγούμενο

Ο μαθητής από το 2ο Λύκειο Βούλας κατάφερε να κλέψει την παράσταση με μια κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη. Μετά την εκλογή του, γιόρτασε με έναν μοναδικό και εντυπωσιακό τρόπο: έφτασε στο σχολείο καβάλα σε άμαξα που την έσερναν δύο άλογα. Ντυμένος επίσημα με κοστούμι και γραβάτα. Οι συμμαθητές του τον υποδέχτηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό.

Δείτε επίσης – Αδιανόητο: Δασκάλα άγγιζε και φιλούσε μαθητή μέσα στην τάξη! (Φωτο και βίντεο)

Στην είσοδο του σχολείου, πλήθος μαθητών τον περίμενε για να τον συγχαρεί. Έχοντας στρώσει κόκκινο χαλί προς τιμήν του, κάνοντας τη στιγμή ακόμα πιο ιδιαίτερη.

Χορηγούμενο

Δείτε το απίστευτο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok από τον χρήστη culzito

@culzito NOT LIKE US. #fyp #fy #greece #president #foru #video #art #life #mpesfypgamw #school #stitch #dueto #goviral ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral – WZ Beat


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button