ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μαρινέλλα – Οι εξελίξεις με την υγεία της: «Δεν έχει κανένα νόημα»

Τα νεότερα για την σπουδαία ερμηνεύτρια μετά από δύο εβδομάδες στην Εντατική

Χορηγούμενο

Μαρινέλλα – Οι εξελίξεις με την υγεία της: «Δεν έχει κανένα νόημα»… Τα νεότερα για την σπουδαία ερμηνεύτρια μετά από δύο εβδομάδες στην Εντατική

Μαρινέλλα – Οι εξελίξεις με την υγεία της: «Δεν έχει κανένα νόημα»… Δύο εβδομάδες μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη κατά τη διάρκεια παράστασης, η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαρινέλλα παραμένει υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Υγεία». Η κατάστασή της παραμένει σταθερή αλλά σοβαρή, και οι γιατροί συνεχίζουν να παρακολουθούν με προσοχή την εξέλιξή της.

Η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών-Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) διευκρίνισε ότι δεν υπάρχει ανάγκη για συνεχή ενημέρωση μέσω ανακοινώσεων σχετικά με την υγεία της Μαρινέλλας. «Δεν είναι απαραίτητο να εκδίδεται συνεχώς ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας της, καθώς δεν προσφέρει κάτι νέο. Μια εξειδικευμένη ιατρική ομάδα έχει αναλάβει την παρακολούθησή της και αποφασίζει την κάθε κίνηση με βάση τις εξελίξεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Χορηγούμενο

Η Μαρινέλλα συνεχίζει να βρίσκεται στη ΜΕΘ, με την απόφαση να παραμείνει εκεί να λαμβάνεται σε συνεργασία με τους γιατρούς, οι οποίοι αξιολογούν συνεχώς την κατάστασή της. Παρά το γεγονός ότι η κατάστασή της είναι σταθερή, η εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη κρίνεται σοβαρή και απαιτεί χρόνο και υπομονή για την πλήρη ανάρρωσή της. «Όπως συμβαίνει με όλους τους ασθενείς που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους εγκεφαλικά επεισόδια, δεν μπορούμε να προβλέψουμε με ακρίβεια το πότε θα υπάρξει βελτίωση. Η κατάσταση μπορεί να αλλάξει από μέρα σε μέρα, και όλα εξαρτώνται από την αντίδραση του οργανισμού της», πρόσθεσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Ειδικοί γιατροί επισημαίνουν ότι σε περιπτώσεις σοβαρής εγκεφαλικής αιμορραγίας, όπως αυτή που υπέστη η Μαρινέλλα, απαιτείται μακροχρόνια φροντίδα και παρακολούθηση. Η εξέλιξη της υγείας της εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, η γενική κατάσταση της υγείας της και η ταχύτητα ανταπόκρισης του οργανισμού στη θεραπεία. «Η πλήρης αποκατάσταση μετά από ένα τέτοιο περιστατικό μπορεί να διαρκέσει αρκετό καιρό, και η ιατρική ομάδα πρέπει να είναι έτοιμη να προσαρμόσει τη θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες της ασθενούς», τονίζουν οι ειδικοί.

Μαρινέλλα: Τα συγκλονιστικά λόγια της μέσα στην Εντατική

Χορηγούμενο

Οι θαυμαστές της και το κοινό παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, στέλνοντας ευχές για γρήγορη ανάρρωση. Η Μαρινέλλα, μια από τις πιο αγαπητές φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής, έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές συγκίνησης και χαράς με την τέχνη της, και όλοι ελπίζουν να την δουν σύντομα υγιή και δυνατή. Η υποστήριξη και οι ευχές από το κοινό της δείχνουν το πόσο αγαπητή είναι και πόσο σημαντική υπήρξε για πολλές γενιές.

Αναλυτικά, όλα όσα αποκάλυψε η Ματίνα Παγώνη

«Δε χρειάζεται να βγαίνει συνεχώς ανακοινωθέν, δεν έχει κανένα νόημα. Υπάρχει ιατρική ομάδα η οποία την παρακολουθεί. Έχει αποφασίσει να παραμείνει ακόμα στη μονάδα, είναι μια σταθερή κατάσταση, αλλά όπως έχουμε πει, είναι μια σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία, που για όλους τους ασθενείς δεν υπάρχει περιθώριο να λέμε ότι αύριο βγαίνει. Ανάλογα με την εξέλιξη, αποφασίζει η ιατρική ομάδα», τόνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα»

«Είναι δύσκολη η απορρόφηση ενός αιματώματος γρήγορα σε οποιονδήποτε ασθενή, πόσο μάλλον σε έναν ασθενή που είναι προχωρημένης ηλικίας. Δεν υπάρχει ορισμένος χρόνος που μπορεί να μείνει μέσα στη μονάδα. Από ό,τι φαίνεται, η φαρμακευτική αγωγή αποδίδει. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα».

Σύμφωνα με τη ΜατίναΠαγώνη: «Είναι καλό ότι δεν υπάρχει μια μεγάλη επιπλοκή. Μικρές επιπλοκές μπορεί να συμβαίνουν, δεν μπορούμε να τις αποφύγουμε. Χρειάζεται μεγάλο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό και σωστά δε βγάζουν κάθε ημέρα ανακοινωθέν».

Χορηγούμενο

«Ας αφήσουμε την κατάσταση να εξελιχθεί. Είναι νωρίς, θα δούμε την εξέλιξη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, θέλει χρόνο απλώς», σημείωσε εν κατακλείδι η ίδια.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button