ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θλίψη: Πέθανε ο δημοσιογράφος Τάσος Χατζηγεωργίου

Ο Τάσος Χατζηγεωργίου υπηρέτησε το δημοσιογραφικό λειτούργημα με προσήλωση στους κανόνες δεοντολογίας

Χορηγούμενο

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο δημοσιογράφος Αναστάσιος (Τάσος) Χατζηγεωργίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ).

Ο Τάσος Χατζηγεωργίου ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία από τις εφημερίδες «Η Αυγή» και «Μεσημβρινή». Ενώ αργότερα εργάστηκε στον «Ελεύθερο Τύπο». Από το 2004, υπηρέτησε στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, απ’ όπου αποσύρθηκε το 2021.

Χορηγούμενο

Η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει: «Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του συναδέλφου μας Αναστάσιου (Τάσου) Χατζηγεωργίου. Ο οποίος έφυγε από τη ζωή σήμερα, μετά από μακρά ασθένεια».

Ο Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957. Αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Ανωτέρα Σχολή Στελεχών Επιχειρήσεων, συνέχισε με Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σπουδές στην Πάντειο Σχολή, από όπου αποφοίτησε το 1988. Από το 1981 είχε αρχίσει τη δημοσιογραφική του καριέρα. Επίσης, έγινε γνωστός για την προσήλωσή του στους κανόνες της δημοσιογραφίας, το ήθος του και τη συναδελφική του συμπεριφορά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά με συγκίνηση τον Τάσο Χατζηγεωργίου και εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια, τα παιδιά, τους φίλους και τους κοντινούς του ανθρώπους.

Χορηγούμενο

Η κηδεία του Τάσου Χατζηγεωργίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2024, στις 9:45, στο αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button