ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Χαμός στη Φάρμα: «Με έχετε βγάλει καρι@λ@ – Άντε γαμ…»

Φωνές, ουρλιαχτά και απίστευτες ύβρεις

Χορηγούμενο

Χαμός στη Φάρμα: «Με έχετε βγάλει καρι@λ@ – Άντε γαμ…»… Φωνές, ουρλιαχτά, απίστευτες ύβρεις και πρωτοφανή σκηνικά

Χαμός στη Φάρμα: «Με έχετε βγάλει καρι@λ@ – Άντε γαμ…»… Όταν η Φένια ξεκίνησε να μιλάει με έντονο ύφος στη Φάρμα, τίποτα δεν φαινόταν ικανό να την συγκρατήσει. Στο επεισόδιο της Τετάρτης, όλοι οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στον αχυρώνα, όπου τους περίμενε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, για τη νέα μονομαχία αποχώρησης. Το σκηνικό αυτό εξελίχθηκε μέσα από τη ροή του προγράμματος «Φάρμα» του STAR.

Πριν καν ξεκινήσει η μονομαχία, το κλίμα στο ριάλιτι επιβίωσης φορτίστηκε με ένταση, όταν η Φένια, η 31χρονη παίκτρια από τον Βόλο, ξέσπασε απρόσμενα, προκαλώντας αναταραχή ανάμεσα στους συμμετέχοντες. Οι αντιδράσεις της ήρθαν σαν κεραυνός εν αιθρία, αλλάζοντας τη δυναμική της βραδιάς και δημιουργώντας αναστάτωση στην ομάδα.

Χορηγούμενο

Η έκρηξη της Φένιας

Η έκρηξη της Φένιας πυροδότησε νέες συζητήσεις και διαμάχες, καθώς οι υπόλοιποι παίκτες δεν ήξεραν πώς να διαχειριστούν την κατάσταση. Το ξέσπασμά της έδωσε έναν άλλο τόνο στο επεισόδιο, φέρνοντας τη σύγκρουση και τις προσωπικές αντιπαραθέσεις στο προσκήνιο. Το συγκεκριμένο συμβάν έδειξε ότι οι εντάσεις στη Φάρμα δεν αφορούν μόνο τις μονομαχίες αποχώρησης αλλά και τις διαπροσωπικές σχέσεις που δημιουργούνται κάτω από πίεση…. «Με ‘χετε κάνει την καρ… του σπιτιού! Άντε γαμ…! Εντάξει. Με έχετε βγάλει την καρ… του σπιτιού! Χέσ… με τώρα! Και το μόνο που λέω είναι απλά τη γνώμη μου».

«Εσύ δεν είσαι ευέξαπτος, δεν νευριάζεις, δεν είσαι 0 – 100; Εσένα γιατί να σε ηρεμούμε και να σε δικαιολογούμε ενώ εγώ, αν τυχόν μπορεί να έχω μια έκρηξη, είμαι η πουτ… του σπιτιού;» φώναζε η Φένια, όταν είχαν απομακρυνθεί για λίγη ώρα από τον αχυρώνα μαζί με κάποιους συμπαίκτες της. «Όλοι είστε 0 – 100».

Χαμός στο «I’m a Celebrity»: Ο Σταμάτης Γαρδέλης πήγε να φιλήσει τον Τάσο Ξιαρχό στο στόμα μετά από καυγά! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

Για άλλη μια φορά, στον φετινό κύκλο της Φάρμας του STAR, η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα από τον έλεγχο στο επεισόδιο της Τετάρτης, δημιουργώντας έντονες ανατροπές και αναστάτωση.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button