ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γαμπρός δούλευε στην γαμήλια δεξίωση του γάμου του – Δείτε τον λόγο…

Ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Thoughtly, Τόρεϊ Λέοναρντ, δημοσίευσε την εικόνα, εξυμνώντας τον συνεργάτη του για την επαγγελματική του στάση

Χορηγούμενο

Η ίδρυση μιας start-up εταιρείας είναι ένα σημαντικό βήμα για οποιονδήποτε. Είτε πρόκειται για ένα άτομο είτε για μια ομάδα. Απαιτούνται ποικιλία δεξιοτήτων, γνώσεις, χρηματοδότηση και κυρίως, πολύς προσωπικός χρόνος. Συχνά, γίνονται θυσίες ώστε να ολοκληρωθούν με επιτυχία όλες οι αποστολές της εταιρείας. Αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά ο Κέισι Μάκρελ. Ο οποίος δεν δίστασε να ανοίξει το λάπτοπ του κατά τη διάρκεια του γάμου του για να εκπληρώσει μια επαγγελματική υποχρέωση.

 

Χορηγούμενο

Η φωτογραφία τον απεικονίζει ντυμένο με κοστούμι να πληκτρολογεί στο λάπτοπ του, ενώ οι καλεσμένοι του χορεύουν στη γαμήλια δεξίωση. Ο συνιδιοκτήτης της εταιρείας τεχνητής νοημοσύνης Thoughtly, Τόρεϊ Λέοναρντ, δημοσίευσε την εικόνα, εξυμνώντας τον συνεργάτη του για την επαγγελματική του στάση, την αφοσίωση και τον χαρακτήρα του.

Ωστόσο, αυτή η ενέργεια του Μάκρελ προκάλεσε αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα. Με ορισμένους χρήστες να χαρακτηρίζουν την κατάσταση «θλιβερή» και «τραγική». Ενώ άλλοι αναρωτήθηκαν πώς η σύζυγός του δεν τον χώρισε εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με τον συνεργάτη του, κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής, προέκυψε ένα πρόβλημα που μόνο ο Κέισι μπορούσε να επιλύσει, και δεν ασχολήθηκε με αυτό περισσότερο από πέντε λεπτά.

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button