ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάκης Λαζόπουλος: Ο άντρας που είναι πάντα δίπλα του και η σχέση τους

Χορηγούμενο

Λάκης Λαζόπουλος: Ο άντρας που είναι πάντα δίπλα του και η σχέση τους… Έχουν μακροχρόνια συνεργασία – Υπήρξε παραγωγός του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»

Λάκης Λαζόπουλος: Ο άντρας που είναι πάντα δίπλα του και η σχέση τους… Πριν επιστρέψει φέτος στο MEGA, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με τον Λάκη Λαζόπουλο παρουσιάστηκε ως θεατρική παράσταση, η οποία ανέβηκε χθες για μία μοναδική βραδιά στο Christmas Theater.

Πλήθος θεατών βρέθηκε στο θέατρο για να παρακολουθήσει τον δημοφιλή ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο επί σκηνής. Στο πλευρό του βρισκόταν, όπως πάντα, ο αδελφός του, Κώστας Λαζόπουλος.

Χορηγούμενο

«Η σχέση μου με τον αδερφό μου δεν ήταν εύκολη, έχουμε σκοτωθεί πολλές φορές στη δουλειά, αλλά πάντα τα ξαναβρίσκουμε. Δε σκέφτηκα ποτέ να χωρίσουν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι, δεν μπορώ να κάνω το Τσαντίρι χωρίς αυτόν. Έχω υποχρέωση στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου», είχε πει ο Λάκης Λαζόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Πρωινό Σου Σου.

Κώστας Λαζόπουλος- Λάκης Λαζόπουλος- Χάρης Τζωρτζάκης (allyou.gr)

Ο Κώστας Λαζόπουλος αποτελεί τον πιο έμπιστο συνεργάτη και το «δεξί χέρι» του Λάκη Λαζόπουλου, με τον οποίο συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια. Ο αδελφός του δημοφιλούς ηθοποιού είχε αναλάβει και τον ρόλο του παραγωγού για την επιτυχημένη πολιτική-σατιρική εκπομπή «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».

Βαγγέλης Μαρινάκης – Λάκης Λαζόπουλος: Η κίνηση – ματ

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρίσκεται πλέον στην τελική φάση προετοιμασίας για την επιστροφή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Mega. Η εκπομπή θα μεταδίδεται ζωντανά με κοινό από τα στούντιο του καναλιού στη Λεωφόρο Συγγρού, στον ίδιο χώρο όπου γυριζόταν η εκπομπή «Σπίτι με το Mega».

Χορηγούμενο

Η διαμόρφωση του τηλεοπτικού πλατό έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ το σχέδιο προβλέπει ότι η σατιρική εκπομπή θα μεταδίδεται μια φορά τον μήνα, κάθε Τετάρτη. Η πρώτη εκπομπή αναμένεται να βγει στον αέρα στα τέλη Οκτωβρίου, αφού ολοκληρωθούν οι θεατρικές υποχρεώσεις του Λάκη Λαζόπουλου.

Δείτε επίσης – Χαμός με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Να πάτε στο διάολο…»

Το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ του Λάκη Λαζόπουλου

Εκτός από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει και ένα νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ για το Mega. Πρόκειται για την κωμική σειρά 20 επεισοδίων με τίτλο «Πνίξε τη Γιολάντα», βασισμένη σε μια ιδέα του ίδιου. Η σειρά αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας ομογενών που μετακομίζει από την Αστόρια της Νέας Υόρκης στη Μυτιλήνη, τη γενέτειρά τους.

Τα γυρίσματα της σειράς θα γίνουν και στο εξωτερικό, με στόχο να προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αναμένεται να είναι μία από τις σημαντικές παραγωγές του καναλιού, με προοπτική να προσεγγίσει και το διεθνές κοινό μέσω πλατφορμών όπως το Netflix.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Απίστευτο: Τι ήταν το Netflix όταν ιδρύθηκε;

«Έχω κάνει 24 χρόνια τηλεόραση κι είμαι ευγνώμων κι ικανοποιημένος. Και να σταμάταγα αυτή τη στιγμή δεν θα με ένοιαζε. Στην τηλεόραση αυτό που με νοιάζει είναι να παιχτεί η νέα σειρά που ετοιμάζω , το… «Πνίξε τη Γιολάντα», που θα έχει φόντο τη Μυτιλήνη. Τι να σκεφτώ περισσότερο; Όταν ήσουν η πρώτη εκπομπή της τηλεόρασης σε τηλεθέαση και για χρόνια πρώτη και μετά δεν ρωτάνε καν πού είσαι γιατί δεν υπάρχεις, τι να πεις;», είχε δηλώσει ο δημιουργός σε παλαιότερη συνέντευξή του στο «Enjoy».

Δείτε επίσης – Ted Sarandos: Ο Έλληνας Διευθύνων Σύμβουλος του Netflix που δέχθηκε να κοπεί το Famagusta

Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν καταλήξει στη συμφωνία με το… Mega, ο Λάκης Λαζόπουλος είχε διαπραγματεύσεις και με τα κανάλια ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button