ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η αίτια θανάτου και η ιατροδικαστική εξέταση

Βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του

Χορηγούμενο

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η αίτια θανάτου και η ιατροδικαστική εξέταση – Βρέθηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας του σπιτιού του

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η αίτια θανάτου και η ιατροδικαστική εξέταση… Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή του 31χρονου Ελληνοβρετανού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η διαδικασία επιβεβαίωσε ότι η αιτία θανάτου του νεαρού αθλητή ήταν «πνιγμός εντός ύδατος».

Κατά τη διάρκεια της νεκροτομής, οι ειδικοί προχώρησαν επίσης στη λήψη δειγμάτων για τοξικολογικές αναλύσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Αυτές οι εξετάσεις θα χρειαστούν κάποιο χρόνο για να ολοκληρωθούν, ώστε να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο ύπαρξης ουσιών που θα μπορούσαν να έχουν επηρεάσει το θύμα.

Χορηγούμενο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Baldock (@georgebaldock)

Χορηγούμενο

Η Εικόνα που Ανέδειξε η Νεκροτομή

Η εξέταση επιβεβαίωσε τα προκαταρκτικά ευρήματα του ιατροδικαστή, τα οποία είχαν ήδη διαπιστωθεί κατά την αυτοψία στον χώρο όπου βρέθηκε ο άτυχος ποδοσφαιριστής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν οι αστυνομικοί γύρισαν το σώμα του Μπάλντοκ, εμφανίστηκαν φυσαλίδες με νερό στο στόμα του, ένα χαρακτηριστικό στοιχείο που δείχνει ότι είχε καταπιεί νερό πριν χάσει τη ζωή του, και αυτό είχε περάσει στους πνεύμονες.

Επιπλέον, δεν εντοπίστηκαν τραύματα, μώλωπες ή σημάδια που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια. Αυτή η έλλειψη εξωτερικών τραυματισμών οδηγεί τους ερευνητές να αποκλείσουν την περίπτωση επίθεσης ή άλλου βίαιου περιστατικού.

Βίντεο και Στοιχεία από τον Χώρο

Κοντά στην πισίνα, βρέθηκε ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα και ποτήρια, τα οποία έχουν σταλεί για περαιτέρω ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Οι Αρχές έχουν επίσης συλλέξει βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του συγκροτήματος, προκειμένου να το εξετάσουν για τυχόν ενδείξεις που θα μπορούσαν να φωτίσουν τις τελευταίες στιγμές του ποδοσφαιριστή.

Χορηγούμενο
Το σπίτι όπου ζούσε ο Μπάλντοκ

Η Μακάβρια Ανακάλυψη του Άψυχου Σώματος

Το χρονικό των γεγονότων ξεκίνησε όταν η σύζυγος του Τζορτζ Μπάλντοκ, η οποία διαμένει στο εξωτερικό, προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά, αλλά δεν λάμβανε απάντηση. Με την ανησυχία της να αυξάνεται, επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της οικίας, ζητώντας του να πάει στο σπίτι και να ελέγξει την κατάσταση.

Ο ιδιοκτήτης, φτάνοντας στην οικία, βρήκε τον Μπάλντοκ αναίσθητο μέσα στην πισίνα. Άμεσα κάλεσε τις Αρχές και το ασθενοφόρο, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την κατάσταση με κάθε δυνατό τρόπο.

Δείτε επίσης – Τζορτζ Μπάλντοκ: Το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρός στη Γλυφάδα

Εν αναμονή των Τοξικολογικών Αποτελεσμάτων

Οι έρευνες συνεχίζονται, με τις Αρχές να αναμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για να αποκλείσουν ή να επιβεβαιώσουν την ύπαρξη ουσιών στον οργανισμό του ποδοσφαιριστή. Ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, του πολλά υποσχόμενου αθλητή, έχει προκαλέσει θλίψη τόσο στην οικογένειά του όσο και στην κοινότητα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Χορηγούμενο

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα συγκινητικό στιγμιότυπο με τον Τζορτζ Μπάλντοκ να μιλά Ελληνικά

Λίγα λόγια για τον Τζορτζ Μπάλντοκ

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος ήταν ενεργό μέλος της Εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού, είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ελληνική ομάδα το 2024, συμβάλλοντας σημαντικά μάλιστα τόσο στο σύλλογο όσο και στην εθνική ομάδα.

Γεννημένος στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993, ο Μπάλντοκ είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του… Κάτι που του επέτρεψε να αγωνιστεί για την Εθνική Ελλάδος. Τα πρώτα βήματα της ποδοσφαιρικής του καριέρας τα έκανε στη Μίλτον Κέινς Ντονς… Εκεί είχε την ευκαιρία να ξεκινήσει τη διαδρομή του στον επαγγελματικό αθλητισμό, πραγματοποιώντας το επίσημο ντεμπούτο του τον… Μάιο του 2010 σε έναν αγώνα εναντίον της Μπράιτον.

Με τη φανέλα της Μίλτον Κέινς Ντονς, ο Μπάλντοκ κατέγραψε συνολικά… 107 συμμετοχές και πέτυχε δύο γκολ, αποδεικνύοντας το ταλέντο και τη δυναμική του. Στα χρόνια που ακολούθησαν, παραχωρήθηκε δανεικός σε διάφορες ομάδες, όπως η Νόρθαμπτον, η Τάμγουορθ, η… Οξφορντ Γιουνάιτεντ, αλλά και στην ισλανδική ομάδα Βεστμανέγια, όπου απέκτησε πολύτιμη εμπειρία και ανέπτυξε περαιτέρω τις ικανότητές του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη George Baldock (@georgebaldock)

Το 2017, ο Μπάλντοκ έκανε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Εκεί, κατέγραψε 219 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 83 ήταν στην Premier League, και σημείωσε 6 γκολ. Η παρουσία του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν καθοριστική, καθώς συμμετείχε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το… 2023 και συνέβαλε σε δύο προβιβασμούς της ομάδας από την Championship στην Premier League.

Η καριέρα του Τζορτζ Μπάλντοκ χαρακτηρίστηκε επίσης από την αφοσίωση, την επιμονή και την αγωνιστικότητα που έδειχνε σε κάθε παιχνίδι. Από τα πρώτα του βήματα στις μικρές ομάδες μέχρι τις υψηλές κορυφές της Premier League… Απέδειξε ότι μπορούσε να ανταγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και να προσφέρει πολύτιμες στιγμές στους φιλάθλους και τις ομάδες που υπηρέτησε.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button