ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα «σύννεφα» ο Νότης Σφακιανάκης: Ο γάμος που θα του αλλάξει της ζωή

Η πρόταση γάμου και τα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή

Χορηγούμενο

Στα «σύννεφα» ο Νότης Σφακιανάκης: Ο γάμος που θα του αλλάξει της ζωή… Η πρόταση γάμου και τα ευχάριστα νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή

Στα «σύννεφα» ο Νότης Σφακιανάκης: Ο γάμος που θα του αλλάξει της ζωή… Ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται να περνά μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής του, έχοντας επιλέξει να απομακρυνθεί από τη δημόσια σφαίρα τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό», η κόρη του, Αφροδίτη Σφακιανάκη, ετοιμάζεται να παντρευτεί, καθώς δέχθηκε πρόταση γάμου από τον επί σειρά ετών σύντροφό της.

Η πρόταση γάμου που δέχθηκε η πολυαγαπημένη κόρη του

Η πρόταση έγινε πριν από περίπου τέσσερις μήνες, και η Αφροδίτη απάντησε θετικά, δείχνοντας τη δέσμευσή της στη σχέση αυτή. Παρ’ όλα αυτά, δεν επιθυμεί να επισπεύσει την ημέρα του γάμου, καθώς προτιμά να προετοιμαστεί και να σχεδιάσει το γάμο της με τον τρόπο που εκείνη ονειρεύεται. Η απόφασή της να καθυστερήσει τη γαμήλια τελετή ίσως αποκαλύπτει την επιθυμία της να απολαύσει τη διαδικασία των προετοιμασιών χωρίς πίεση.

Χορηγούμενο

Ο Νότης Σφακιανάκης, γνωστός για τη μεγάλη του καριέρα στη μουσική βιομηχανία και τη μακροχρόνια παρουσία του στη νυχτερινή ζωή της Ελλάδας, φαίνεται να στηρίζει την απόφαση της κόρης του, η οποία ζει την πιο σημαντική στιγμή της προσωπικής της ζωής. Αν και δεν έχει γνωστοποιηθεί κάποια επίσημη δήλωση από τον ίδιο σχετικά με το επικείμενο γάμο της κόρης του, είναι σίγουρο ότι ως πατέρας θα χαίρεται για την ευτυχία της.

Νότης Σφακιανάκης: Σάλος με το «απαγορευμένο» βίντεο που κυκλοφόρησε!

Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει ενδιαφέρον τόσο στους θαυμαστές του καλλιτέχνη όσο και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς ο Σφακιανάκης έχει κρατήσει ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ τα τελευταία χρόνια, αποφεύγοντας τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις. Παρ’ όλα αυτά, η οικογενειακή του ζωή συνεχίζει να τραβά την προσοχή, καθώς οι θαυμαστές του παρακολουθούν με αγάπη την εξέλιξη των προσωπικών στιγμών της οικογένειάς του.

Χορηγούμενο

Νότης Σφακιανάκης: Η «ακατάλληλη» φωτογραφία από παραλία

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη, αν και ζει αυτή την ξεχωριστή στιγμή, φαίνεται να επιθυμεί την ηρεμία και τη διακριτικότητα στη ζωή της, μακριά από την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει το όνομα του πατέρα της. Το ζευγάρι δείχνει να προχωρά με σταθερά βήματα, δίνοντας προτεραιότητα στην αγάπη και τη σχέση τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button