ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ανθρωπιά του Τζορτζ Μπάλντοκ και το συγκινητικό αποχαιρετιστήριο της Σέφιλντ

Ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής είχε κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη τόσο των συμπαικτών του όσο και των φιλάθλων της ομάδας

Χορηγούμενο

Βαθιά θλίψη και αίσθημα απώλειας επικρατούν στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ μετά τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής είχε κερδίσει τον σεβασμό και την αγάπη τόσο των συμπαικτών του όσο και των φιλάθλων της ομάδας. Οοι οποίοι δεν μπορούν να τον ξεχάσουν. Στη μνήμη του, οι οπαδοί της Σέφιλντ αφήνουν λουλούδια, φανέλες με το όνομά του. Επίσης ανάβουν κεριά, δείχνοντας πόσο πολύ τους έλειψε.

Ανάμεσα στις εκδηλώσεις αγάπης και θλίψης, ένα γράμμα από μια μητέρα ήταν αυτό που συγκίνησε τους πάντες. Στο γράμμα, η μητέρα μοιράστηκε τη συγκινητική ιστορία για την ευγενική ψυχή και την ανθρωπιά που έδειξε ο Μπάλντοκ, ο οποίος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό και την Εθνική Ελλάδος, αλλά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Χορηγούμενο

Η ιστορία αφορά έναν νεαρό οπαδό της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τον μικρό Χάρβεϊ, που έπασχε από μια σοβαρή καρδιακή πάθηση και χρειαζόταν συνεχή παρακολούθηση. Όταν ο Μπάλντοκ πληροφορήθηκε για την κατάσταση του Χάρβεϊ, πήρε την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με την οικογένειά του. Χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, αγόρασε έναν φορητό απινιδωτή με δικά του έξοδα. Παρακαλώντας την οικογένεια να μην αποκαλύψει ποτέ την πράξη του και να μείνει κρυφή η καλοσύνη του.

Η αληθινή διάσταση της γενναιοδωρίας και του μεγαλείου ψυχής του Μπάλντοκ ήρθε στο φως μετά τον θάνατό του. Όταν η μητέρα του Χάρβεϊ αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του με τον κόσμο, για να τιμήσει τη μνήμη του.

Επίσης η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τιμώντας τον Μπάλντοκ, δημιούργησε ένα συγκινητικό βίντεο αφιέρωμα στη μνήμη του. Στο βίντεο περιλαμβάνονται στιγμές από την καριέρα του στην ομάδα, συνεντεύξεις του και στιγμές. Καθώς δείχνουν τη συνεισφορά του στον σύλλογο και την κοινότητα. Αυτή η πρωτοβουλία της ομάδας υπογράμμισε πόσο πολύτιμος ήταν για όλους όσους τον γνώρισαν και πόσο μεγάλη ήταν η απώλεια για την ποδοσφαιρική και ανθρώπινη κοινότητα

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button