ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκ για ζευγάρι: Μετά από 10 χρόνια γάμου και 3 παιδιά ανακάλυψαν ότι είναι ξαδέρφια

Τυχαίο τεστ DNA αποκάλυψε την απίστευτη αλήθεια

Χορηγούμενο

Σοκ για ζευγάρι: Μετά από 10 χρόνια γάμου και 3 παιδιά ανακάλυψαν ότι είναι ξαδέρφια! Τυχαίο τεστ DNA αποκάλυψε την απίστευτη αλήθεια…

Σοκ για ζευγάρι: Μετά από 10 χρόνια γάμου και 3 παιδιά ανακάλυψαν ότι είναι ξαδέρφια…

Μια γυναίκα, που μέχρι πρόσφατα ζούσε ευτυχισμένα παντρεμένη, αποφάσισε να διερευνήσει τις οικογενειακές της ρίζες χρησιμοποιώντας ένα τεστ DNA μέσω της πλατφόρμας 23andMe. Ωστόσο, τα αποτελέσματα του τεστ προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση, κάνοντάς την να αναρωτηθεί αν πρέπει να συνεχίσει τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Χορηγούμενο

Η Celina και ο Joseph Quinones ξεκίνησαν τη σχέση τους πολύ γρήγορα και, μετά από μόλις τέσσερις μήνες, αποφάσισαν να παντρευτούν. Το ζευγάρι απέκτησε παιδιά και συνέχιζε τη ζωή του κανονικά, ώσπου η Celina, μετά τη γέννηση των παιδιών τους, ένιωσε την ανάγκη να μάθει περισσότερα για το οικογενειακό της ιστορικό και ξεκίνησε να το ερευνά.

Πατέρας σε σοκ: Το «αστείο» τεστ DNA και η αλήθεια για τα παιδιά

Η απίστευτη εξομολόγηση

Σε συνέντευξή της στο podcast “Love Don’t Judge”, η Celina περιέγραψε την εμπειρία της και τις σκέψεις της γύρω από τις αποκαλύψεις που της έφερε αυτή η αναζήτηση.

Χορηγούμενο

«Άρχισα πραγματικά να ψάχνω το DNA μου γιατί ήθελα να μάθω την κληρονομιά μου – η κόρη μου είναι πραγματικά μελαχρινή και ο γιος μου έχει σγουρά μαλλιά, το μεσαίο παιδί μου είναι ανοιχτόχρωμο και Όλοι θα ρωτούσαν “τι είσαι, τι είσαι;”

Η Celina και ο Joseph από το Κολοράντο, στις ΗΠΑ, έκαναν τεστ DNA στέλνοντας δείγματα για ανάλυση. Όταν όμως έλαβαν τα αποτελέσματα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Η έκπληξή τους ήταν μεγάλη, καθώς ανακάλυψαν ότι είναι ξαδέρφια.

Απόστολος Γκλέτσος: Η κόρη του, το τεστ DNA και η πρώην

Η αλήθεια αυτή τους προκάλεσε έντονη ταραχή και δυσκολία στην αποδοχή

«Όταν συνειδητοποίησα ότι ήμασταν ξαδέρφια, ήμουν λίγο άρρωστη στο στομάχι μου», εξήγησε η Celina. «Σκέφτηκα, «Να πάρουμε διαζύγιο; Υποτίθεται ότι θα είμαστε μαζί;»

Χορηγούμενο

Η ανάρτηση στο TikTok και τα αντιφατικά σχόλια που προκάλεσε

Η Celina πήρε την απόφαση να μοιραστεί την αναπάντεχη αποκάλυψη για τον σύζυγό της στο TikTok, θεωρώντας ότι θα είχε μια «αστεία» πλευρά. Το βίντεο δεν άργησε να γίνει viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές.

Ωστόσο, δεν ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που ακολούθησε. «Δεν ήξερα ότι επρόκειτο να ανατιναχθεί τόσο μεγάλη», είπε. “Ένα άτομο εκεί είπε “αυτό είναι τόσο ενοχλητικό, γιατί θα παντρευόσουν τον ξάδερφό σου;”

Η Celina αναφέρει ότι υπήρχαν πολλά ακόμη σχόλια με παρόμοιο περιεχόμενο. Ένας από τους χρήστες έγραψε… «Μοιάζουν τόσο πολύ, πώς δεν ήξεραν;» Κάποιος άλλος σχολίασε… «Νιώθω άσχημα για τα παιδιά, ελπίζω ότι οι άνθρωποι δεν τα εκφοβίζουν», ενώ κάποιος άλλος είπε… «Θα ντρεπόμουν αν ήταν αυτά τα παιδιά».

Αναφερόμενος στην απρόσμενη αποκάλυψη της μητέρας του, ο έφηβος γιος του ζευγαριού δήλωσε… «Αισθάνομαι λίγο περίεργα γι’ αυτό… Δεν είναι κάτι για το οποίο θέλεις να καυχηθείς ή να το εκθέσεις στον κόσμο ή οτιδήποτε άλλο».

Χορηγούμενο

«Αν το έμαθαν πριν παντρευτούν, νομίζω ότι κάτι προφανώς δεν πάει καλά με αυτό… Αλλά από τη στιγμή που το έμαθαν μετά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Κανένα μέλος της οικογένειας του ζευγαριού δεν κατάλαβε τη συγγένεια κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Η Celina και ο Joseph ανακάλυψαν αργότερα ότι η γιαγιά του Joe από την πλευρά του πατέρα του ήταν υιοθετημένη και η ελλιπής καταγραφή των στοιχείων είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί η σύνδεση μεταξύ των οικογενειών τους.

«Το Κολοράντο φαίνεται τόσο μεγάλο, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο μεγάλο», λέει η Celina. «Όλοι γνωρίζουν τους πάντες και πιθανότατα όλοι είναι συγγενείς».

Παρά τα γεγονότα, το ζευγάρι δημιούργησε τη δική του πλατφόρμα γνωριμιών με την ονομασία “Before We Be.” Ο σκοπός της πλατφόρμας είναι να βοηθά τους ανθρώπους να αποφεύγουν να εμπλακούν σε σχέσεις με άτομα με τα οποία έχουν συγγένεια.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button