ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η εντυπωσιακή σύζυγός του κατέρρευσε

Η τραγική ειρωνεία και τα λόγια που «ραγίζουν» καρδιές

Χορηγούμενο

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η εντυπωσιακή σύζυγός του κατέρρευσε! Η τραγική ειρωνεία και τα λόγια που «ραγίζουν» καρδιές

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η εντυπωσιακή σύζυγός του κατέρρευσε… Συγκλονιστικό είναι το μήνυμα που ανάρτησε η σύντροφος του Τζορτζ Μπάλντοκ, λίγες ώρες μετά τον τραγικό θάνατό του από πνιγμό στην πισίνα του σπιτιού τους. Η Αναμπελ Ντίναμ, με έντονη συγκίνηση, αποχαιρετά τη μεγάλη της αγάπη και μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram τη βαθιά της θλίψη. Στην ανάρτησή της περιλαμβάνεται μια τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού, που αποπνέει την αγάπη και την ευτυχία που βίωναν μαζί.

Η Άναμπελ αποκάλυψε ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει για τη Μεγάλη Βρετανία την ημέρα της τραγωδίας, προκειμένου να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Μπρόντι. Η αναγγελία του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ προκάλεσε σοκ στην ποδοσφαιρική κοινότητα, με πολλούς να εκφράζουν τη θλίψη τους για την απώλεια ενός τόσο ταλαντούχου αθλητή.

Χορηγούμενο

Πέθανε ξαφνικά ο Μπάλντοκ – Οι φόβοι της συζύγου του και το μπουκάλι που βρέθηκε δίπλα του

Τα λόγια της συζύγου του «ραγίζουν» πραγματικά καρδιές

«Ο Τζορτζ, ο έρωτας της ζωής μου, η αδελφή ψυχή μου. Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου. Είσαι εδώ μαζί μου στο χαμόγελο του Μπρόντι, στα γέλια του και στην υπέροχη προσωπικότητα του. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος, αλλά θα βρω τρόπο για τον Μπρόντι. Το υπόσχομαι. Σ’ αγαπώ για πάντα G. Η Neen σου. Χ».

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ με τον γιό του στην αγκαλιά

Η οικογένεια του εκλιπόντος επιβεβαίωσε τον πνιγμό του με ανακοίνωσή της και ευχαρίστησε τους φιλάθλους και τους φίλους του για την αγάπη και την υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου. Η θλίψη είναι διάχυτη, καθώς ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν ήταν μόνο ένας επιτυχημένος ποδοσφαιριστής, αλλά και ένας αγαπητός σύντροφος και πατέρας. Η απώλειά του αφήνει ένα κενό που δεν μπορεί να γεμίσει, ενώ οι αναμνήσεις του θα παραμείνουν ζωντανές στην καρδιά των ανθρώπων που τον αγαπούσαν.

Χορηγούμενο

«Τζορτζ, σήμερα θα γιορτάζαμε τα γενέθλια του γιου σου και αντ’ αυτού θρηνούμε για σένα»

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωσή της τον θάνατό του από πνιγμό και εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς όλους τους φιλάθλους για την αγάπη και την υποστήριξή τους. Η ξαφνική απώλεια του 31χρονου ποδοσφαιριστή έχει προκαλέσει σοκ στην ποδοσφαιρική κοινότητα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία, με τον αντίκτυπο να είναι ιδιαίτερα έντονος για τους οικείους του, τη σύζυγό του και το μικρό τους παιδί.

Η σύντροφος και το παιδί του Τζορτζ Μπάλντοκ

Η οικογένεια του Μπάλντοκ εξέδωσε μια συγκινητική ανακοίνωση μέσω των αγγλικών μέσων ενημέρωσης, στην οποία επιβεβαίωσε τον πνιγμό του και ανέφερε ότι ο Τζορτζ δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Οι συναισθηματικοί τόνοι της ανακοίνωσης αποτυπώνουν τη βαθιά θλίψη και την απώλεια που βιώνουν οι συγγενείς του, υπογραμμίζοντας τη σημασία που είχε ο Τζορτζ για αυτούς. Ο θάνατός του αφήνει πίσω του ένα μεγάλο κενό, και οι αναμνήσεις του θα παραμείνουν ζωντανές στις καρδιές εκείνων που τον αγάπησαν.

Η εντυπωσιακή Άναμπελ Ντίναμ

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Είμαστε συντετριμμένοι με τον ξαφνικό θάνατο του αγαπημένου μας Τζορτζ. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η νεκροψία-νεκροτομή διαπίστωσε ότι ο Τζορτζ πνίγηκε τραγικά ενώ κολυμπούσε στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα της Αθήνας.

Τζορτζ, ήσουν ο πιο ξεχωριστός πατέρας, αρραβωνιαστικός, γιος, αδερφός, θείος, φίλος, συμπαίκτης και άνθρωπος. Ο ενθουσιασμός και η μεταδοτική προσωπικότητά σου έφεραν τόση αγάπη σε όσους είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν και σε αυτούς που σε λάτρεψαν από την κερκίδα. Θα αγαπάμε για πάντα τις ιδιαίτερες αναμνήσεις που έχουμε από εσένα και θα συνεχίσεις να ζεις στον πανέμορφο γιο σου. Επρόκειτο να πετάξεις σπίτι σήμερα για να γιορτάσουμε μαζί τα πρώτα του γενέθλια, αλλά αντ’αυτού θρηνούμε για εσένα.

Χορηγούμενο

Ως οικογένεια ήταν απίστευτα συγκινητικό, αλλά εξίσου πολύ δύσκολο να διαβάσει κανείς τον τεράστιο αριθμό των αφιερωμάτων που έγραψαν όσοι γνώριζαν τον Τζορτζ και από εκείνους των οποίων τη ζωή άγγιξε. Ήταν αδύνατο να μην τον αγαπήσουν. Σας ζητάμε να συνεχίσετε να σέβεστε το απόρρητό μας αυτήν την καταστροφική στιγμή καθώς αρχίζουμε να επεξεργαζόμαστε τη θλίψη μας».


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button