ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις από την Γωγώ Ατζολετάκη: «Τα έκανα όλα…»

Όλα όσα εξομολογήθηκε η εμβληματική Σταρ Ελλάς

Χορηγούμενο

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις από την Γωγώ Ατζολετάκη: «Τα έκανα όλα…» – Όλα όσα εξομολογήθηκε η εμβληματική Σταρ Ελλάς

«Πιπεράτες» αποκαλύψεις από την Γωγώ Ατζολετάκη: «Τα έκανα όλα…»… Η Γωγώ Ατζολετάκη μίλησε με ειλικρίνεια για την επιτυχημένη πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο και τις εμπειρίες της κατά τη διάρκεια της καριέρας της, χωρίς να μετανιώνει για τίποτα. Κατά την παρουσία της στην εκπομπή «Στούντιο 4», αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της επιτεύγματα, τα οποία, όπως είπε, δεν έχουν αφήσει κενά ή απωθημένα στη ζωή της.

«Δεν υπήρξε τίποτα που να μην κατάφερα», ανέφερε χαρακτηριστικά, χωρίς να δείχνει ίχνος έπαρσης. Αναφερόμενη στη διασημότητα, η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι αλλάζει μερικά πράγματα στη ζωή κάποιου, όπως το να σε παρακολουθούν περισσότερο οι δημοσιογράφοι ή να γράφονται πράγματα που δεν σου αρέσουν. «Εμένα, όμως, όλα αυτά δεν με άλλαξαν, γιατί είχα ήδη τον δικό μου θίασο, την οικογένεια, το παιδί μου και πάρα πολλή δουλειά. Δεν είχα χρόνο να επηρεαστώ», εξήγησε.

Χορηγούμενο

Η Ατζολετάκη τόνισε επίσης ότι έχει καταφέρει να κάνει πολλά και διαφορετικά πράγματα στην καριέρα της, από τη δημοσιογραφία μέχρι τη συγγραφή επτά βιβλίων. «Πιστεύω ότι είμαι από τα λίγα άτομα στο θέατρο που έχουν καλύψει σχεδόν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων στον καλλιτεχνικό χώρο», δήλωσε.

Το μόνο που έμενε για εκείνη, όπως αποκάλυψε, ήταν να ασχοληθεί με τη μεταγλώττιση. «Επικοινώνησα με τον Σπύρο Μπιμπίλα και του ζήτησα να με εντάξει σε μια ομάδα για να το δοκιμάσω και αυτό», είπε, εκφράζοντας την ικανοποίησή της που τελικά κατάφερε να πραγματοποιήσει και αυτόν τον στόχο.

«Θέλω να πω πως πραγματικά τα έκανα όλα», κατέληξε η ηθοποιός, επισημαίνοντας την αίσθηση ολοκλήρωσης που νιώθει μετά από τόσα χρόνια δημιουργικής δραστηριότητας.

Χορηγούμενο

Απίστευτο: Σταρ Ελλάς τα άφησε όλα και στράφηκε στο Θεό

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, όλα όσα αποκάλυψε η Γωγώ Ατζολετάκη στο «Στούντιο 4»

Αναλυτικά, όλα όσα εξομολογήθηκε η Γωγώ Ατζολετάκη

«Με τη διασημότητα αλλάζει λίγο η ζωή σου με την έννοια ότι σε παρακολουθούνε περισσότερο, ότι σε κυνηγάνε οι δημοσιογράφοι, ότι γράφονται διάφορα για σένα που δεν σου αρέσουν καθόλου. Εμένα προσωπικά, όμως, δεν είχαν το περιθώριο όλα αυτά να με αλλάξουν… Γιατί είχα ήδη θίασο, οικογένεια, παιδί μικρό, δουλειά πολλή. Οπότε δεν προλαβαίνεις, ξέρεις ότι εκπροσωπείς κάτι», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Τα έκανα όλα γρήγορα. Και τη δημοσιογραφία και τα επτά βιβλία που έχω γράψει…. Γιατί είναι πολλά πράγματα τα οποία έχω κάνει στη ζωή μου. Λέω συχνά ότι είμαι ίσως το μοναδικό πρόσωπο στο θέατρο που τα έχει κάνει όλα… Που έχει δηλαδή καλύψει όλο το φάσμα.

Χορηγούμενο

Το τελευταίο πράγμα που δεν είχα κάνει, αν και ήθελα πολύ, ήταν η μεταγλώττιση. Πήρα λοιπόν τηλέφωνο τον… Σπύρο Μπιμπίλα και του ζήτησα να με βάλει σε μια ομάδα για μεταγλώττιση», συνέχισε η πρωταγωνίστρια στην συνέντευξή της.

«Θέλω να πω πως τα έκανα όλα. Διψούσα να κάνω και εκείνο και το άλλο. Αυτό αφήνει μια γεύση πληρότητας. Το λέω, όχι με έπαρση, αλλά δεν υπήρχε κάτι που να απέτυχα. Δηλαδή ό,τι έκανα, είχε επιτυχία. Και στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, οπότε αυτό αφήνει ένα αίσθημα; ικανοποίησης και πληρότητας.

Εβελίνα Παπαντωνίου: Πως είναι και τι κάνει σήμερα η πρώην Σταρ Ελλάς; (Φωτο)

Δεν ζηλεύω, δεν επιθυμώ διακαώς, αγαπώ πάρα πολύ τους συναδέλφους μου… Και, τους δίνω πάντα ώθηση και βήμα», συμπλήρωσε η Γωγώ Ατζολετάκη στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button