ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Γιώργος Λιάγκας: Η διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ, οι αγωγές, οι μηνύσεις και οι «συγγνώμες»

Οι φορές που ο παρουσιαστής ξεσήκωσε «θύελλα» με τα ρεπορτάζ του

Χορηγούμενο

Γιώργος Λιάγκας: Η διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ, οι αγωγές, οι μηνύσεις και οι «συγγνώμες»! Οι φορές που ο παρουσιαστής ξεσήκωσε «θύελλα» με τα ρεπορτάζ του

Γιώργος Λιάγκας: Η διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ, οι αγωγές, οι μηνύσεις και οι «συγγνώμες»… Ο Γιώργος Λιάγκας, γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1, έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρκετών αντιπαραθέσεων εξαιτίας σχολίων του σε τηλεοπτικές εκπομπές, κάτι που τον οδήγησε σε μια 6μηνη διαγραφή από την ΕΣΗΕΑ, σε κερδισμένες αγωγές από τα θύματα των δηλώσεών του, αλλά και σε μηνύσεις που τελικά αποσύρθηκαν. Πολλές φορές αναγκάστηκε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα λόγια του, με πιο πρόσφατη περίπτωση την απολογία του σχετικά με ένα ρεπορτάζ για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ, που παρουσίασε στην εκπομπή «Πρωινό».

Το 2015, ο Λιάγκας είχε προκαλέσει θόρυβο όταν είχε δηλώσει για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η Σπυροπούλου είναι ένα κοριτσάκι που κάποιος την πληρώνει και της βάζει 15 bodyguard». Η συγκεκριμένη δήλωση οδήγησε την Σπυροπούλου να καταθέσει αγωγή εναντίον του παρουσιαστή, και το δικαστήριο την επιδίκασε αποζημίωση ύψους 8.000 ευρώ.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Γιώργος Λιάγκας: Απίστευτα μπλεξίματα και με πορνοστάρ

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ξέσπασμα του Λιάγκα για την μήνυση αππό την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σε μεταγενέστερη συνέντευξη, όταν η Κατερίνα Σπυροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του, ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχθηκε: «Είχα κάνει μια δήλωση τότε, και αφού η Δικαιοσύνη αποφάνθηκε σχετικά, αναγνωρίζω ότι ήταν λάθος μου, δέχθηκα την απόφαση και ζητώ συγγνώμη». Από τη δική της πλευρά, η Κατερίνα Σπυροπούλου απάντησε… «Για να μην κάνουμε πλάκα, είναι σοβαρό θέμα. Ήταν μια περίοδος που είχαν πέσει όλοι πάνω μου. Μαζεύτηκες όμως».

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Πόσο μαλάκ@ς παίζει να σαι;»

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στον Γιώργο Λιάγκα

Η Αθηναΐς Νέγκα είχε επίσης καταθέσει μήνυση εναντίον του Γιώργου Λιάγκα, μετά από σχόλια που εκείνος είχε κάνει στον ραδιοφωνικό σταθμό «Λάμψη». Συγκεκριμένα, ο Λιάγκας είχε πει: «Καλά, ο Περρής έχει κάποιο χιούμορ και είναι ικανός, αλλά η Νέγκα, αυτή η νεκροφιλό… γιατί δεν της δίνουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;» Μετά τη δικαστική απόφαση εις βάρος του, ο Λιάγκας υποχρεώθηκε να καταβάλει το ποσό των 2.000 ευρώ σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Δείτε επίσης – Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η «απαγορευμένη» φωτογραφία που διέρρευσε!

Χορηγούμενο

Δείτε στο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ για τη μήνυση της Αθηναΐδος Νέγκα στον Γιώργο Λιάγκα

Η Σοφία Γιαννικοπούλου, πρώην σύζυγος του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, είχε καταθέσει μήνυση εναντίον του… Γιώργου Λιάγκα, την οποία τελικά απέσυρε μετά τη δημόσια «συγγνώμη» που της ζήτησε ο παρουσιαστής. Η κα. Γιαννικοπούλου είχε αντιδράσει σε ρεπορτάζ που είχε παρουσιάσει ο Λιάγκας, στο οποίο αναφερόταν πως εκείνη πουλούσε «διαμέρισμα με ερωτικά αξεσουάρ» για το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Η «άφεση» αμαρτιών στον Λιάγκα από την Σοφία Γιαννικοπούλου

Τι δήλωνε ο παρουσιαστής

Ο παρουσιαστής είχε δηλώσει τότε: «Πολλές φορές ακόμα και οι πολύπειροι την πατάμε. Διότι όταν έχουμε λάθος πληροφορίες και δεν τις επεξεργαζόμαστε οι ίδιοι, το πάθημα γίνεται μάθημα. Πολλές φορές μεταδίδουμε πράγματα στον αέρα που δεν θα έπρεπε να μεταδώσουμε. Και επειδή έχω ευαισθησίες και όταν προσβάλλονται άνθρωποι και κυρίως παιδιά, έχω διπλή και τριπλή ευαισθησία», είπε ο παρουσιαστής και εξήγησε: «Είχα μια διένεξη με την κ. Γιαννικοπούλου, για κάτι λανθασμένο που είχε ειπωθεί πέρσι στον ΣΚΑΪ. Με πρωτοβουλία μου τη συνάντησα την περασμένη Παρασκευή, της εξήγησα τι έχει συμβεί, δέχτηκε τη συγγνώμη και μου και προς τιμήν της. Πρέπει κι εμείς όταν μας έρχεται η είδηση να την τσεκάρουμε».

Δείτε επίσης – Ο Γιώργος Λιάγκας λύνει τη σιωπή του για την προσωπική του ζωή και τα μυστικά του: «Από τότε που χώρισα…»

Χορηγούμενο

Η σεξουαλική παρενόχληση της φοιτήτριας

Το 2019, κατά τη συζήτηση στην εκπομπή του… Γιώργου Λιάγκα σχετικά με περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης φοιτήτριας από συμφοιτητή της στη βιβλιοθήκη του… Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το πάνελ αντέδρασε γελώντας με το γεγονός. Μετά την κατακραυγή που ακολούθησε, ο παρουσιαστής προχώρησε σε δημόσια απολογία… Ζητώντας συγγνώμη μάλιστα για την αντίδραση αυτή και αναγνωρίζοντας το λάθος…. «Μιλάμε για μια πράξη καταδικαστέα, μια πράξη βίαιη, έναν βιασμό, είναι ξεκάθαρο και είναι απόλυτα καταδικαστέα. Εμείς εδώ σαν εκπομπή κάναμε ένα λάθος στον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την είδηση, το αντιμετωπίσαμε σαν να είμαστε σε μια παρέα, σε ένα καφενείο… και πήραμε την είδηση από την αστεία διάσταση, χωρίς να γίνεται ξεκάθαρη η στάση μας, που είναι ότι καταδικάζουμε το γεγονός. Δεν θέλαμε να στεναχωρήσουμε κανέναν. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε άλλη θέση, από το να καταδικάσουμε. Ήταν μια άτυχη στιγμή και ζητούμε συγγνώμη».

Το ρεπορτάζ για τη φοιτήτρια που προκάλεσε σάλο

Το συγκεκριμένο γεγονός, οδήγησε μάλιστα τον Γιώργο Λιάγκα σε ποινή εξάμηνης διαγραφής του από την ΕΣΗΕΑ.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button