ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απίστευτο επεισόδιο σε δημοτικό σχολείο – Γονείς ήρθαν στα χέρια μπροστά σε μαθητές! – “Δέχτηκα 27 μπουνιές”

Ένας από αυτούς ανέφερε ότι δέχτηκε 27 γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα του

Χορηγούμενο

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έλαβε χώρα σε δημοτικό σχολείο της Κρήτης. Όταν δύο γονείς ήρθαν σε σύγκρουση και αντάλλαξαν χτυπήματα. Ένας από αυτούς ανέφερε ότι δέχτηκε 27 γροθιές στο πρόσωπο και το σώμα του.

Χθες το πρωί, ένας μαθητής έφτασε καθυστερημένα στο σχολείο, γεγονός που προκάλεσε ένταση ανάμεσα στον πατέρα του παιδιού και τη διευθύντρια του σχολείου. Η διευθύντρια αποφάσισε να βάλει το παιδί, μαζί με άλλα καθυστερημένα παιδιά, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Μέχρι να ολοκληρωθεί η πρώτη διδακτική ώρα, διευκρινίζοντας ότι σύμφωνα με το νόμο, η είσοδος του σχολείου κλείνει στις 08:15 το πρωί.

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο πατέρας του μαθητή, οργισμένος, προσπαθούσε να πείσει το παιδί του να φύγει. Κάτι που η διευθύντρια του εξήγησε ότι δεν ήταν απαραίτητο, ζητώντας από τους γονείς να φέρνουν τα παιδιά τους εγκαίρως στο σχολείο.

Αυτό το σημείο ήταν αφορμή για τον πατέρα ενός άλλου μαθητή να παρέμβει και να του ζητήσει να σταματήσει την απρεπή συμπεριφορά του. Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια, με τον επιθετικό πατέρα να του καταφέρνει 27 χτυπήματα, μπροστά στα τρομαγμένα μάτια του γιου του και πολλών άλλων μαθητών.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button