ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Youtube: Τα δύο βίντεο που είναι «καρφωμένα» στην κορυφή

Ποιοί και πως κατέκτησαν την πρωτιά στην δημοφιλή πλατφόρμα;

Χορηγούμενο

Youtube: Τα δύο βίντεο που είναι «καρφωμένα» στην κορυφή! Ποιοί και πως κατέκτησαν την πρωτιά στην δημοφιλή πλατφόρμα;

Youtube: Τα δύο βίντεο που είναι «καρφωμένα» στην κορυφή… Ακούγεται ίσως παράξενο, αλλά αυτό το μουσικό βίντεο κατέχει τη δεύτερη θέση στη λίστα με τις περισσότερες προβολές στο YouTube. Στην κορυφή βρίσκεται ένα παιδικό μουσικό βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 15 δισεκατομμύρια προβολές. Σήμερα, πριν από τέσσερα χρόνια, το μουσικό βίντεο “Despacito” του Luis Fonsi έγινε το πρώτο που κατάφερε να ξεπεράσει τα επτά δισεκατομμύρια (7.000.000.000) προβολές.

Μέχρι σήμερα, το ίδιο βίντεο έχει φτάσει πάνω από 8,5 δισεκατομμύρια προβολές.

Χορηγούμενο

Το “Despacito”, που κυκλοφόρησε το 2017 από τον Luis Fonsi και τον Daddy Yankee, προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση και έγινε μια viral επιτυχία. Η συναρπαστική του μελωδία και ο εθιστικός του ρυθμός κέρδισαν την προσοχή ακροατών σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το ένα σημαντικό ορόσημο στη σύγχρονη μουσική σκηνή.

Το βίντεο του “Despacito” που «σαρώνει» στο Youtube

Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2017. Ο Luis Fonsi δήλωσε ότι η διαδρομή του κομματιού είναι πραγματικά απίστευτη και τόνισε πως η τεχνολογία συνέβαλε καθοριστικά μάλιστα στο να γίνει τόσο γνωστό παγκοσμίως.

Χορηγούμενο

Δείτε επίσης – Αυτό είναι το πρώτο βίντεο που ανέβηκε ποτέ στο Youtube

Το παιδικό μουσικό βίντεο που έχει «καρφωθεί» στην κορυφή του Youtube

Στο μεταξύ, το παιδικό μουσικό βίντεο «Baby Shark» κατέχει τη μεγαλύτερη δημοτικότητα, με 15,1 δισεκατομμύρια προβολές. Τον Ιανουάριο του 2022, το «Baby Shark» έγινε το βίντεο με τις περισσότερες προβολές στο YouTube, ξεπερνώντας τα 10 δισεκατομμύρια. Σήμερα, το συγκεκριμένο κομμάτι παραμένει στην κορυφή της πλατφόρμας με συνολικές προβολές που φτάνουν μάλιστα τα 15,1 δισεκατομμύρια.

Δείτε το βίντεο που έχει κατακτήσει την κορυφή του Youtube


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button