ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σοκάρει η Άννα Φόνσου: «Μια και καλή να φύγω από τη ζωή»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της σπουδαίας ηθοποιού

Χορηγούμενο

Σοκάρει η Άννα Φόνσου: «Μια και καλή να φύγω από τη ζωή»! Η συγκλονιστική εξομολόγηση της σπουδαίας ηθοποιού

Σοκάρει η Άννα Φόνσου: «Μια και καλή να φύγω από τη ζωή»… Στην εκπομπή «Στούντιο 4» εμφανίστηκε σήμερα η Άννα Φόνσου, για να μιλήσει για την επικείμενη θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Αννέττα» του Ζαν Ανούιγ, την οποία θα σκηνοθετήσει και θα κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου. Ο βετεράνος ηθοποιός, που εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δραστήρια στα 85 της χρόνια, είναι επίσης πρόεδρος του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, μοιράστηκε σκέψεις για την καλλιτεχνική της πορεία αλλά και για προσωπικές απόψεις και πεποιθήσεις.

Η Άννα Φόνσου τόνισε πως η ενέργεια και το πάθος της για το θέατρο δεν εγκαταλείπουν ποτέ, παρά την ηλικία της. Δήλωσε χαρακτηριστικά πως δεν αισθάνεται κόπωση και δεν έχει σκοπό να επιβραδύνει τον ρυθμό της. «Δεν κουράζομαι ποτέ. Θα κουραστώ μια φορά και καλή,» ανέφερε γελώντας. Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι αποφεύγει να επισκέπτεται γιατρούς, παρόλο που σέβεται και εκτιμά τη σημασία της ιατρικής επιστήμης. «Δεν πάω στους γιατρούς, αν και εκτιμώ πολύ την επιστήμη τους. Δεν θέλω να μάθω αν κάτι δεν πάει καλά. Προτιμώ να φύγω μια και καλή από τη ζωή,» είπε με ειλικρίνεια.

Χορηγούμενο

Όταν ο δημοσιογράφος Θανάσης Αναγνωστόπουλος της επεσήμανε ότι η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας είναι σημαντικές για όλους, η Άννα Φόνσου απάντησε αστειευόμενη: «Όλοι πρέπει να πηγαίνουν στους γιατρούς, εκτός από εμένα». Η αφοπλιστική ειλικρίνειά της και το χιούμορ της έδωσαν έναν ευχάριστο τόνο στη συζήτηση… Δείχνοντας ότι διατηρεί την αισιοδοξία και τη ζωντάνια της.

Δραματικές στιγμές για την Άννα Φόνσου: «Πέντε μήνες έμενα στο νεκροταφείο…»

Τα σπουδαία σχέδια της μεγάλης ηθοποιού

Πέρα από την αναφορά στην παράσταση, η Άννα Φόνσου μίλησε και για τα μελλοντικά της σχέδια σχετικά με το ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού». Αποκάλυψε την επιθυμία της να επεκτείνει το έργο του ιδρύματος και στη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας ένα παράρτημα που θα προσφέρει στήριξη στους ηθοποιούς και σε αυτή την πόλη. Με αυτήν την πρωτοβουλία, δείχνει τη δέσμευση της να ενισχύσει την καλλιτεχνική κοινότητα και να προσφέρει βοήθεια στους συναδέλφους της σε όλη την Ελλάδα.

Χορηγούμενο

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο: Η Εντατική, το «θρίλερ» και η κατάστασή του σήμερα

Η παρουσία της Άννας Φόνσου στην εκπομπή δεν ήταν απλώς μια ευκαιρία για να προωθήσει τη νέα της παράσταση… Αλλά και για να μεταφέρει το πάθος της για τη ζωή, την τέχνη και τη στήριξη του θεατρικού κόσμου. Με το ακούραστο πνεύμα της και το όραμά της για το… «Σπίτι του Ηθοποιού», συνεχίζει να εμπνέει και να υποστηρίζει τους καλλιτέχνες… Αποδεικνύοντας ότι η ηλικία είναι απλός αριθμός όταν έχεις αγάπη για αυτό που κάνεις.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button