ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Πότε αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις – Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τις τελευταίες κινήσεις του;

Η ιατροδικαστική έκθεση υποδεικνύει ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό

Χορηγούμενο

Η αστυνομία έχει συγκεντρώσει νέα στοιχεία σχετικά με τις τελευταίες στιγμές του Τζορτζ Μπάλντοκ, τα οποία δείχνουν ότι το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας μπορεί να αποκλειστεί. Καθώς η ιατροδικαστική έκθεση υποδεικνύει ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό.

Παράλληλα, οι αρχές ερευνούν και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Οι οποίες κατέγραψαν τις τελευταίες κινήσεις του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Χορηγούμενο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από το βίντεο φαίνεται ότι ο ποδοσφαιριστής φορά το μαγιό του και κάνει βουτιά στην πισίνα. Ξαφνικά, φαίνεται να χάνει τις αισθήσεις του ενώ βρίσκεται μέσα στο νερό. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, μια άλλη κάμερα αποτυπώνει τον ποδοσφαιριστή να είναι μπρούμυτα στην πισίνα.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένονται σε περίπου 20 ημέρες.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button