ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Εύρημα στην καρδιά ανατρέπει τα δεδομένα

Χορηγούμενο

Τζορτζ Μπάλντοκ: Εύρημα στην καρδιά ανατρέπει τα δεδομένα

Τζορτζ Μπάλντοκ: Εύρημα στην καρδιά ανατρέπει τα δεδομένα… Η ποδοσφαιρική κοινότητα της χώρας βρίσκεται σε βαρύ πένθος μετά την αιφνίδια απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, που προκάλεσε σοκ και θλίψη σε όλους.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, περνούσε την Τετάρτη όπως μια άλλη συνηθισμένη ημέρα. Δεδομένου ότι δεν είχε κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή για τις επερχόμενες αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Αγγλία και την Ιρλανδία, ξεκίνησε το πρωί από το σπίτι του στη Γλυφάδα για να προπονηθεί στο Κορωπί, στο προπονητικό κέντρο των «πρασίνων».

Χορηγούμενο

Ωστόσο, η μέρα αυτή εξελίχθηκε τραγικά. Ο ίδιος ο 31χρονος ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του, γεγονός που βύθισε την οικογένειά του, τους φίλους του και την ποδοσφαιρική κοινότητα σε βαθιά θλίψη.

Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε ότι στους πνεύμονες του άτυχου αθλητή υπήρχαν νερό και φυσαλίδες, στοιχεία που συνάδουν με θάνατο από πνιγμό. Ωστόσο, η ιατροδικαστής επεσήμανε ότι υπάρχουν ακόμη κάποιες λεπτομέρειες και ερωτήματα που χρειάζονται περαιτέρω ανάλυση για να διασαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό περιστατικό.

Η απώλεια του Τζορτζ Μπάλντοκ αφήνει ένα μεγάλο κενό στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ όλοι περιμένουν απαντήσεις για τα αίτια αυτής της τραγωδίας.

Χορηγούμενο

Το σοκ και τα αναπάντητα ερωτήματα

Δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα ξαφνικής πνευμονικής εμβολής, που ίσως οδήγησε στον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ ενώ βρισκόταν στο νερό. Κατά την ιατροδικαστική εξέταση, εντοπίστηκε ένα εύρημα στην καρδιά του, το οποίο ενδέχεται να προκάλεσε κάποιο παθολογικό επεισόδιο.

Τα τελικά αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα μόλις ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις που έχουν ήδη ζητηθεί από την ιατροδικαστική υπηρεσία. Προς το παρόν, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια, κάτι που η ιατροδικαστής είχε αποκλείσει από την αρχή.

Μπάλντοκ: Η άγνωστη ζωή και η αγάπη για την Εθνική Ελλάδος

Οι χειρότεροι φόβοι και η αποκάλυψη της τραγωδίας

Η τραγωδία που σόκαρε την οικογένεια του Παναθηναϊκού και όλη την κοινότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου αποκαλύφθηκε όταν η σύζυγος του Τζορτζ Μπάλντοκ, Αναμπέλ Ντίναμ, που ζει στην Αγγλία, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του για να ευχηθεί για τα γενέθλια του γιου τους.

Χορηγούμενο
Η εντυπωσιακή σύντροφος του Τζορτζ Μπάλντοκ αγκαλιά με το παιδί τους

Όταν οι συνεχείς κλήσεις της έμειναν αναπάντητες, η Αναμπέλ ανησύχησε και ζήτησε τη βοήθεια του μεσίτη τους στην Αθήνα, ώστε να πάει στο σπίτι και να δει τι συμβαίνει.

Ο μεσίτης, συνοδευόμενος από τον διαχειριστή του κτιρίου στην οδό Διαδόχου Παύλου στη Γλυφάδα, μπήκε στο διαμέρισμα, όπου βρήκαν τον 31χρονο ποδοσφαιριστή αναίσθητο στα πυθμένα της πισίνας.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν ασθενοφόρο και η αστυνομία. Κατά την έρευνα στο χώρο, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μπουκάλι με λίγο βότκα (στη συνέχεια ανακοίνωσαν πως ήταν αντισηπτικό υγρό) και δύο ποτήρια, ενώ κατέσχεσαν και το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας της πολυκατοικίας για να εξετάσουν αν υπήρχε άλλο άτομο στο διαμέρισμα.

Ζητούν επίσπευση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων

Οι Αρχές ζήτησαν να επιταχυνθούν η έκδοση του πορίσματος για τρεις βασικούς λόγους: πρώτον, για να δώσουν απαντήσεις στην οικογένεια που επιθυμεί να μάθει τι ακριβώς συνέβη, δεύτερον, για να σταματήσουν οι εικασίες και τα αμφίβολα σενάρια γύρω από τα γεγονότα της ημέρας, και τρίτον, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, καθώς το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί.

Χορηγούμενο

Τα πρώτα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες 15 – 20 ημέρες, ενώ λίγο αργότερα θα ακολουθήσουν και οι ιστολογικές εξετάσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάλυση της καρδιάς, καθώς αυτά θεωρούνται τα πιο κρίσιμα για τον εντοπισμό της αιτίας του θανάτου.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button