ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Λάκης Γαβαλάς «σπάει» τη σιωπή του: «Έβλεπα τη γυναίκα του υπουργού να…»

Τα χλιδάτα πάρτι στην Μύκονο, η υψηλή κοινωνία και οι εμπειρίες που σημάδεψαν τη ζωή του

Χορηγούμενο

Ο Λάκης Γαβαλάς «σπάει» τη σιωπή του: «Έβλεπα τη γυναίκα του υπουργού να…»! Τα χλιδάτα πάρτι στην Μύκονο, η υψηλή κοινωνία και οι εμπειρίες που σημάδεψαν τη ζωή του

Ο Λάκης Γαβαλάς «σπάει» τη σιωπή του: «Έβλεπα τη γυναίκα του υπουργού να…» Ο Λάκης Γαβαλάς αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το παρελθόν του, κάνοντας αποκαλύψεις που προκάλεσαν αίσθηση για την υψηλή κοινωνία και τα πάρτι της Μυκόνου. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» του N1 Casino στο YouTube, όπου αναφέρθηκε σε εμπειρίες που σημάδεψαν τη ζωή του.

Χορηγούμενο

Ο Γαβαλάς μίλησε για τις εμπειρίες του στο Μύκονο, αποκαλύπτοντας το τι συμβαίνει στα χλιδάτα πάρτι που διοργανώνονται κάθε καλοκαίρι στο νησί. Αναφέρθηκε επίσης στις γυναίκες της πολιτικής σκηνής, συμπεριλαμβανομένων των συζύγων υπουργών και των πρωθυπουργών, που σύχναζαν στο ατελιέ του και δεν δίστασαν να ξοδέψουν μεγάλα χρηματικά ποσά για να αποκτήσουν ρούχα υψηλής ραπτικής.

Ο σχεδιαστής αποκάλυψε επίσης κάποιες λεπτομέρειες από την περίοδο που πέρασε στη φυλακή. Ανέφερε πώς αυτή η εμπειρία τον άλλαξε, αλλά δεν τον εμπόδισε από το να συνεχίσει να συμμετέχει ενεργά στον χώρο της μόδας και της υψηλής κοινωνίας. Η ειλικρίνεια του Γαβαλά για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και η δύναμη του να επιστρέψει δυναμικά τονίζει την αποφασιστικότητά του να παραμείνει στην κορυφή.

Αυτές οι αποκαλύψεις του Λάκη Γαβαλά προσφέρουν μια ματιά στον κόσμο της μόδας και της ελίτ της ελληνικής κοινωνίας, αποκαλύπτοντας τις διασυνδέσεις ανάμεσα στους πολιτικούς και τον λαμπερό κόσμο των ιδιωτικών πάρτι στη Μύκονο.

Οι «πιπεράτες» αποκαλύψεις του γνωστού σχεδιαστή

Ο σχεδιαστής δεν διστάζει να θίξει θέματα που επισημαίνουν τις σχέσεις της υψηλής κοινωνίας με την πολιτική και τα φημισμένα πάρτι, προσφέροντας μια διαφορετική οπτική για τη ζωή στην κορυφή της κοινωνικής πυραμίδας.

Χορηγούμενο

«Όταν έβλεπα τη γυναίκα του υπουργού τότε να έρχεται και να ζητάει να πάρει τρία ταγιέρ, πέντε τσάντες, τέσσερα παπούτσια από τα καταστήματά μου, θεωρούσα ότι θα υπάρξει μία ευεξία, την οποία προκαλεί ο εκάστοτε σύζυγός της. Έλεγα, λοιπόν, ότι θα κάνουμε μία μεγάλη επένδυση. Ήθελα όλοι να περνάμε καλά. Και ενώ οι άλλοι παίρνουν ακόμα τους παχυλούς μισθούς, τελικά είπαν: όχι, επειδή είσαι ηλίθιος, μπες και φυλακή», τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Μου έστειλε γράμμα κάποιος στη φυλακή και μου έγραψε: είμαι ο γιος της Ελένης Βιτάλη, έχω κιθάρα και θα ήθελα κάποια στιγμή να ζητήσουμε από το αρχιφυλακείο να σου παίξω ένα τραγούδι της μάνας μου. Είναι αληθινή ιστορία. Πηγαίνω στο αρχιφυλακείο και τους λέω: καλέ, έχουμε εδώ τον γιο της Βιτάλη, να κάνουμε ένα πάρτι, να μας παίξει κανένα τραγούδι. Τελικά, το κάναμε με άλλους, γιατί ήταν ψέμα», περιέγραψε στη συνέχεια ο σχεδιαστής.

«Γίνεται ένα πάρτι, μετά από τα shows μου και τα λοιπά, όλοι παίρνουν ναρκωτικά, εγώ δυστυχώς δεν παίρνω και πρέπει να πω ψέματα ότι έχω overdose και ότι την επόμενη μέρα έχω εξετάσεις αίματος. Αυτοί δεν με θυμούνται μετά από τη ντάγκλα, αν έμεινα ή αν έφυγα από το πάρτι», ανέφερε σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο Λάκης Γαβαλάς.

«Πάρα πολλά τέτοια πάρτι σαν του P. Diddy γίνονται στη Μύκονο. Άλλους τους τσακώνουν και δεν μιλάνε ή τσακώνουν τα μικρούλικα, για να πουν ότι έπιασαν 10 άτομα», απάντησε, για μια ακόμη φορά, με αφοπλιστική ειλικρίνεια έπειτα από σχετική ερώτηση για το αν στην Ελλάδα γίνονταν παρόμοια πάρτι.

Χορηγούμενο

Σε δραματική κατάσταση ο Λάκης Γαβαλάς: Τρώω τσάμπα σε φίλους

Δείτε στο παρακάτω βίντεο, αναλυτικά, όλα όσα αποκάλυψε ο Λάκης Γαβαλάς, τιμώντας τα παντελόνια που φοράει


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button