ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εικόνα σοκ: Ο ηγέτης της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, νεκρός (φωτο)

Πηγές της Ισλαμικής Οργάνωσης επιβεβαιώνουν τον θάνατό του - Επίσημη δήλωση και από τον Νετανιάχου

Χορηγούμενο

Εικόνα σοκ: Ο ηγέτης της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, νεκρός! Πηγές της Ισλαμικής Οργάνωσης επιβεβαιώνουν τον θάνατό του… Επίσημες δηλώσεις και από τον Νετανιάχου

Εικόνα σοκ: Ο ηγέτης της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, νεκρός… Οι Πηγές που συνδέονται με τον Χαμά ανέφεραν αργά το απόγευμα ότι υπάρχουν ενδείξεις πως ο ηγέτης της οργάνωσης, Γιαχία Σινουάρ, έχει σκοτωθεί σε μια ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, ο Χαμάς δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το γεγονός.

Στην ίδια χρονική στιγμή, ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκαλάντ, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση που φαίνεται να υποδηλώνει ότι ο Σινουάρ έχει χάσει τη ζωή του. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια εικόνα με τρία κουτάκια, στα οποία περιλαμβάνονται οι φωτογραφίες του Χασάν Νασράλα, του ηγέτη της Χεζμπολάχ, και του Μοχάμεντ Ντέιφ, στρατιωτικού ηγέτη της Χαμάς, με το τρίτο κουτάκι κενό, το οποίο πιθανόν να αναφέρεται στον Σινουάρ.

Χορηγούμενο

Λίγο αργότερα, στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης κυκλοφόρησε φωτογραφία που φέρεται να απεικονίζει το πτώμα του Γιαχία Σινουάρ, ενισχύοντας τις φήμες γύρω από τον θάνατό του.

Η είδηση ​​για την πιθανή απώλεια του ηγέτη της Χαμάς μπορεί να οδηγήσει σε δήλωση από τον Ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, καθώς η κατάσταση είναι κρίσιμη και μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την περιοχή.

Χορηγούμενο

Κυκλοφόρησε φωτογραφία που φέρεται να απεικονίζει το πτώμα του Σινουάρ

Μερικές ώρες αργότερα, στα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης εμφανίστηκε μια φωτογραφία που allegedly απεικονίζει το πτώμα του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ. Στην εικόνα, όπως αναφέρουν οι ισραηλινές πηγές, διακρίνονται επίσης Ισραηλινοί στρατιώτες που συλλέγουν δείγμα DNA από το σώμα χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι.

Ο ηγέτης της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, νεκρός

Επίσημη δήλωση του Μπενιαμίν Νετανιάχου

Η πληροφορία σχετικά με το θάνατο του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, ο οποίος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης, αναγκάζει τον ισραηλινό πρωθυπουργό, Μπενιαμίν Νετανιάχου, να προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση.

Το Ισραήλ έτοιμο να χτυπήσει το Ιράν: Το διάγγελμα Νετανιάχου

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ισραήλ, ο Νετανιάχου αναμένεται να εκδώσει αυτή τη δήλωση μέσα στην επόμενη ώρα.

Χορηγούμενο


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button