ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεβράστηκε σε παραλία θαλάσσιο «τέρας»: «Θα προκαλέσει εφιάλτες»

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και προκάλεσαν σοκ

Χορηγούμενο

Ξεβράστηκε σε παραλία θαλάσσιο «τέρας»: «Θα προκαλέσει εφιάλτες»! Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και προκάλεσαν σοκ…

Ξεβράστηκε σε παραλία θαλάσσιο «τέρας»: «Θα προκαλέσει εφιάλτες»… Ένα ασυνήθιστο θαλάσσιο πλάσμα που βρέθηκε ξεβρασμένο σε παραλία της Νότιας Καλιφόρνιας προκάλεσε ανησυχία στους λουόμενους, όπως ανέφερε η Daily Mail. Το πλάσμα αυτό θεωρείται πως είναι μια σμέρνα, αν και φαίνεται να έχει άλλο χρώμα, πιθανώς λόγω του θανάτου του, σύμφωνα με τον Tim Daly από το Τμήμα Αλιείας και Αγριάς Ζωής της Καλιφόρνιας.

Οι σμέρνες είναι συνηθισμένα θαλάσσια ζώα στην περιοχή της Νότιας Καλιφόρνιας και τείνουν να κατοικούν σε ρήχα νερά κοντά σε υφάλους, όπου βρίσκουν καταφύγιο, όπως αναφέρει η Britannica.

Χορηγούμενο

Το συγκεκριμένο πλάσμα εντοπίστηκε στο Dana Point το περασμένο Σάββατο, με τη φωτογραφία του να κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων και σχολίων από χρήστες.

Το θαλάσσιο πλάσμα που ξεβράστηκε σε παραλία και προκάλεσε σάλο

Το πλάσμα, με το μακρύ σώμα του, ήταν μπλεγμένο σε φύκια και απλωμένο πάνω στην άμμο, ενώ τα κοφτερά δόντια του ξεχώριζαν από το ανοιχτό του στόμα.

Πανικός στο διαδίκτυο…

Η εικόνα αυτή προκάλεσε έντονη εντύπωση, με έναν χρήστη του Reddit να δηλώνει ότι το θέαμα ήταν τόσο τρομακτικό που θα προκαλέσει «εφιάλτες».

Χορηγούμενο

Κάποιος άλλος έγραψε: «Τρομακτικά γελοίο πράγμα τι στον…». «Το μισώ» είπε ένας άλλος.

«Αυτά τα πράγματα μοιάζουν τόσο εξωγήινα. Αλλά όπως είπαν ήδη άλλοι, σίγουρα δεν είναι εξωγήινο αλλά μάλλον χέλι», πρόσθεσε ένας τέταρτος.

Ενώ κάποιοι δεν είχαν ξαναδεί ποτέ το θαλάσσιο πλάσμα, ένας θεατής είπε ότι είναι πιο συνηθισμένα από ό,τι νομίζουν.

Σοκ σε παραλία: Καρχαρίας έκοψε το πόδι 15χρονης

Χορηγούμενο

«Είναι άφθονα- θα εκπλαγείτε», ανέφερε κάποιος στο Facebook.
Ένας άλλος χρήστης του Reddit είπε: ‘Όταν αυτό το πράγμα είναι στην παραλία. Μείνετε μακριά του – Αυτό είναι μια σμέρνα…’

«ΟΙ ΣΜΈΡΝΕΣ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΚΟΥΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΎΩ. Συγγνώμη, απλά έπρεπε να το βγάλω αυτό από μέσα μου», είπε ένας άλλος.

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα χέλια, αυτό το είδος διαθέτει μικρά, στρογγυλά βράγχια και γενικά στερείται των θωρακικών πτερυγίων, τα οποία συνήθως χρησιμοποιούν τα ψάρια για να κατευθύνονται.

Παρόλο που δεν έχουν λέπια… Το δέρμα τους είναι παχύ και λείο, και είναι εξοπλισμένα με δυνατά σαγόνια και ιδιαίτερα αιχμηρά δόντια.

Χορηγούμενο

Οι σμέρνες συνήθως τρέφονται με υφάλια ψάρια, χταπόδια, καβούρια, αχινούς, αστακούς και γαρίδες, αφήνοντας συχνά σοβαρά τραύματα στα θηράματά τους.

Είναι επίσης γνωστό ότι έχουν προκαλέσει σοβαρούς τραυματισμούς σε ανθρώπους. «Έχουν την τάση να επιτίθενται στους ανθρώπους μόνο όταν τις ενοχλούν… Τότε μπορεί να γίνουν αρκετά μοχθηρές», αναφέρει η Britannica.


Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button