ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κόλλησε τσίχλα σε ρούχο σας; Απίθανοι τρόποι για να την βγάλετε

Απαλλαγείτε εύκολα και γρήγορα με απλά κόλπα χωρίς κόπο

Χορηγούμενο

Κόλλησε τσίχλα σε ρούχο σας; Απίθανοι τρόποι για να την βγάλετε

Κόλλησε τσίχλα σε ρούχο σας; Απίθανοι τρόποι για να την βγάλετε… Αν και το να αφαιρέσετε τσίχλα από τα ρούχα μπορεί να φαίνεται σαν μια δύσκολη πρόκληση, υπάρχουν αρκετές απλές και αποτελεσματικές μέθοδοι για να το κάνετε. Ειδικά αν έχετε κάποιον στο σπίτι που συνηθίζει να μασάει τσίχλα, τότε οι συμβουλές αυτές θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.

Πως φεύγει το κερί από τα ρούχα; Το κόλπο για να εξαφανιστεί ο λεκές

Χορηγούμενο

Εννέα Απλές Τεχνικές για να Αφαιρέσετε την Τσίχλα από τα Ρούχα

1. Σίδερο Τοποθετήστε ένα κομμάτι χαρτί ή χαρτόνι πάνω από την τσίχλα και χρησιμοποιήστε ένα ζεστό σίδερο για να τη ζεστάνετε. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι η τσίχλα να κολλήσει στο χαρτί και να αποκολληθεί από το ρούχο σας. Στη συνέχεια, ρίξτε λίγο υγρό απορρυπαντικό πάνω στην περιοχή για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα.

2. Υγρό Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Ρίξτε μια μικρή ποσότητα απορρυπαντικού στην περιοχή με την τσίχλα και τρίψτε τη χρησιμοποιώντας μια παλιά οδοντόβουρτσα. Αφού ξύσετε την τσίχλα με ένα αμβλύ αντικείμενο, πλύνετε το ρούχο στο πλυντήριο.

3. Πάγος Η χρήση πάγου είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους για την αφαίρεση της τσίχλας. Τοποθετήστε μερικά παγάκια σε μια σακούλα και αφήστε τα πάνω στην τσίχλα μέχρι να παγώσει. Όταν σκληρύνει, αφαιρέστε την τσίχλα με τα χέρια σας ή με ένα μαχαίρι.

Χορηγούμενο

4. Λεμόνι και Αλάτι Καλύψτε την τσίχλα με αλάτι και στη συνέχεια ρίξτε χυμό λεμονιού πάνω της. Τρίψτε απαλά την περιοχή με τα δάχτυλά σας και χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να αφαιρέσετε την τσίχλα.

Ακόμη μερικά πανεύκολα κόλπα για να βγάλετε την ενοχλητική τσίχλα από τα ρούχα σας

5. Βραστό Νερό Βουτήξτε το τμήμα του ρούχου με την τσίχλα σε ζεστό νερό. Ενώ είναι βρεγμένο, ξύστε την τσίχλα με ένα μαχαίρι ή μια οδοντόβουρτσα. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να αφαιρεθεί τελείως.

6. Βαζελίνη Εφαρμόστε λίγη βαζελίνη πάνω στην τσίχλα και τρίψτε την απαλά με τα νύχια σας. Στη συνέχεια, πλύνετε το ρούχο κανονικά για να αφαιρέσετε τυχόν κατάλοιπα.

7. Φυστικοβούτυρο Απλώστε φυστικοβούτυρο πάνω στην τσίχλα και αφήστε το να δράσει για λίγο, ώστε να μαλακώσει. Αφαιρέστε την τσίχλα με ένα αμβλύ αντικείμενο και πλύνετε το ρούχο για να φύγουν τυχόν λεκέδες.

Χορηγούμενο

8. Ξύδι Βουτήξτε μια οδοντόβουρτσα σε ζεστό ξύδι και τρίψτε την τσίχλα με γρήγορες κινήσεις. Το ζεστό ξύδι θα βοηθήσει την τσίχλα να ξεκολλήσει εύκολα. Πλύνετε το ρούχο μετά για να αφαιρέσετε τη μυρωδιά.

9. Σπρέι Μαλλιών Ψεκάστε την τσίχλα με λακ μέχρι να σκληρύνει και στη συνέχεια αφαιρέστε την προσεκτικά. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κολλητική ταινία για να τραβήξετε την τσίχλα από το ύφασμα.

Κίτρινοι λεκέδες στα μαξιλάρια: Τι προκαλούν και πως θα τους εξαφανίσετε;

Ακολουθώντας αυτές τις απλές τεχνικές, η αφαίρεση της τσίχλας από τα ρούχα σας μπορεί να γίνει πιο εύκολη και αποτελεσματική από ό,τι νομίζατε.

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Χορηγούμενο

Συντακτική Ομάδα

Η συντακτική ομάδα του panictimes.gr απαρτίζεται από έμπειρους δημοσιογράφους και συντάκτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ενημέρωσης. Διαβάστε πρώτοι αποκλειστικά ρεπορτάζ με έγκυρη, αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση, καλύπτοντας ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
Χορηγούμενο
Back to top button